Zdravím,nevybírali jste někdo včera ?Poprvé se mě stalo že peníze nepřišli max do 8 hod od páteční žádosti.
Zdravím,nevybírali jste někdo včera ?Poprvé se mě stalo že peníze nepřišli max do 8 hod od páteční žádosti.
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja vybiral asi pred mesicem a penize neprisly vubec![]()
tak tam sazim dal jako spravnej gambler a kdyz nahodou prohraju, takjim budu nadavat, co ze to na me zkousi za triky a ze chci bonus..
Gambling feels like endless ejaculation
No já vybíral ted 10 týdnu po sobě 2,5 možná už je seru ale nebaví mě to,všechny platby doposud 3-8 hodin
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
tusim ze o platbu musis pozadat 10-14 NY casu...
Gambling feels like endless ejaculation
žádal jsem ve stejnou dobu jako vždy,myslím kolem 15,30 našeho času,určitě platba proběhla když sem žádal v 15 i 18 hod takže tím by to bejt asi nemělo,bud všichni vybíraji na dárky a maji toho moc nebo se to nějak ztratilo jako tobě,uvidíme třeba to dorazí
teď zaplatili
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |