Tak odpovim na par dotazu....

Pokud sazis na cizi identitu jedna se o podbod takze tady neni moc dlouheho vysvetlovani....

Co se tyče sazeni solo zapasu tak jsem psal že jsou mor u běžnych rekreačnich SK kterym se to nelibi....Tim,že pridavas bankeře nebo druhy zapas do aka nevzbuzuješ u SK takove podezřeni jako když jedeš sola navic si tim zvyšuješ u nekterych sazkovek limit za ktery te nechaji podat.

Velci hrači hraji v Asii to je jasne jenže každy nemuže točit měsične miliony takže si musi pomoci jinak.Ti co hraji sola ve velkych objemech tak většinou se spokoji s yieldem mezi 5-10% a jsou vysmati protože když protoči dejme tomu 5 mega tak 10% je velmi slušna častka.Ja mam osobne bank pevně dany a nehodlam ho zvyšovat a tim nehodlam ani zvyšovat unit za kterou sazim.Jednak proto,že moje soutež na kterou se specializuji mi to neumožnuje/pravě diky limitum/ a jednak proto,že si nechci oddělat sveho chlebodarce tudiž rekreačni Sk.Kdyby Asie tyto soutěže nabizela ve slušnych limitech tak by se o tom dalo uvažovat ale bohužel.Proto jsem nuceny hrat AKA a vyvarovat se solo zapasu.Samozřejme muj yield musi byt daleko vyšši než u hraču kteři toči nekolik mega měsične proto se s 10% nemuzu spokojit.Za ty roky co sazim mi to bohate stači na nadprumerny život a naucil jsem se nebyt nenažrany což hodne lidi nedokaže.Jinak na to,že dělam ramena ani nebudu odpovidat jelikož se tomu musim akorat tak smat....Pišu me zkušenosti nic vic....