Orbi s těma zkorumpovanejma politikama a úředníkama i korporacema jsi to vystihl myslím přesně a je to, to co by paradoxně mohlo zabránit tomu co jsem zde popisoval. Jinak depresivní nálady zde nechci šířit z důvodu, že každý není jako já. Já se snažím přistoupit na myšlenku žít teď a tady a proto pokud třeba nebude ani žádné zítra, tak to prostě beru na vědomí jako fakt a nemúže mě to nějak rozházet...
K těm médiím: dnes tady máš oficiální proami propagandu. Já být novinářem, tak se stydím a asi bych si hledal jinou práci. Ale většina to neudělá, protože na nějaké zásady se.e a prostě holt být novinářem je otázka zase nějaké společenské prestiže a že píšu nějaké lži? Kdo by se tím zabýval? Jen nějakej morální naivista, kterej ještě nepochopil jak to v téhle společnosti chodí... No a pak tu máš na internetu propagandu z druhé strany, stránky různých paranoiků, v jejichž článcích ale minimálně část pravdy je. Mimochodem zvedavce toho já hódně rád No a pravda bude asi někde uprostřed.
Ještě bych měl dotaz k financím. Jak nesázím tak dlouho, tak mám určitá bílá místa a líbilo se mi Orbi, jak jsi jednou psal, že máš rád čistou práci. Je to otázka citlivá, ale nic světoborného, tak snad je možné se zeptat tady veřejně. Je to jenom takové utřídění, možná malé doplnění toho, co už tady bylo dávno vysvětleno. Prostě jenom nechci udělat z neznalosti nějakou chybu a v podstatě nemám kde jinde bych se mohl zeptat.