Citace Původně odeslal P998
Dobrý den,
příklad: sázková kancelář mi dá bonus na první vklad až potom, co jsem provedl svoji první sázku a podmínka bonusu je protočit x-krát za kurz x.xx před výběrem. Tak tedy vložím třeba 100 dolarů, pak všechno vsadim např. na kurz 2 a sázka bude výherní. SK mi připíše dalších 100 dolarů jako bonus, který musím x-krát protočit. Mám tedy na účtu 300 dolarů. A ted když vsadim 100 dolarů, započítá se mi ta sázka do protáčení? Jde mi o to, jestli vsázím jakoby svoje peníze nebo ty bonusový peníze.. Snad to je trochu srozumitelný Dík
ja to teda moc nechapu, ale pokusim se... esli protacis bonus penize nebo "svoje" je fuk, proste pokud je protocit bonus 5x musis protocit bonus 5x, pokud vklad a bonus 5x, tak proste tu castku pred vyberem musis 5x vsadit, at je to, teoreticky z jakychkoliv penez

ale je treba pocitat s tim, ze pokud ten bonus daji az po nejakych sazkach, tak se rollover pocita od te doby, zpravidla..nemusi to byt jen kvuli jejich podminkach, nekdy clovek vlozi prachy a hned jde sazet aniz by cekal na to, kdy mu daji bonus a ejhle, ono se to pak nezapocte... i kdyz nekdy ano, zalezi jay tam maji bordel, trebas na greeku mi to proslo jednou.. zapomnel jsem po vkladu pozadat o bonus a udelal to az expost a pokud by se pocitaly jen ty sazky pote, cojsem pozadal o vyber, tak by to nestacilo

zkratka o dobre, pocitat ti to muzou, ale radeji s tim nepocitej