Ted se chystam na Betot.com s jejich 400% bonusem, tak pak dam vedet![]()
Ted se chystam na Betot.com s jejich 400% bonusem, tak pak dam vedet![]()
8.1.09 norsko hokej valerenga u expektu over 1.85, v tipáči under 2.9, arb 14,8%, v tipáči bonus 2000czk, takže dnes se dá protočit v tipáči dvacka, za kterou je 2litry bonus
No, já nevím, tohle je evidentně špatně vypsaný, dvacku bych neriskoval. Ale jinak, díky za tip.Původně odeslal mojcek
Řekl bych, že ne. Sázka musí být Akovka, aby za to byl bonus. Nebo se pletu?Původně odeslal mojcek
muj osobni tip je, ze na cesky sazkovky bude potreba jit specificky, tzn. veci co na netu koser nejsou (spatny kurz) projdou, zato se clovek bude moct setkat s mnoha pripady diletantismu jako u synotu a zmene kurzu na sazencePůvodně odeslal karas45
Gambling feels like endless ejaculation
Dle loterijního zákona je uzavřená sázka platná, případná chyba bookmakera se nebere v potaz. Takže když vsadíš na kurz 20, ačkoliv jde o překlep a správný kurz je 2.0, tak sázku zrušit nemůžou. V tomhle je regulace SK v ČR celkem přísná.Původně odeslal karas45
nevim kde na to GoldVictory berou penize, ale maji dalsi bonus
GoldVictory Bonus Day!! Get a 50% Recharge Bonus up to 350Euro!
Dneska mi Centrebet nabidl mini Freebet 10EUR na Premierleague...
http://promos.centrebet.com/sports-foot ... le-delight
Původně odeslal Rauuul
Vsadil jsem na result match market, vlozil kod DOUBLE, ale freebet jsm nedostal, co ty Raule ?
podle me bonusy Cechum nedavaji, uz se to tu resilo (az na ten vanocni teda..)
Původně odeslal Orbital
V podminkach to nemaji a nabidka mi prisla emailem, nektere vstupni bonusy davaji i cechum (dostal jsem 50 liber), mas pravdu, ze ten standardni ne... No ale tam to maji alespon uvedeno v podminkach![]()
Tak jsem psal na support, tak pak dam vedet, kdyz odpovi vcas.
Jeste jsem nesazel.
Uplne dole na strance maji podminky, tech 10Euro musis vsadit na Match odds 1X2.
EDIT: Aha, to si sazel, ja si to puvodne blbe precet. Tak pak dej vedet, jak to dopadlo.Qualifying bets are those placed after 06.00 GMT, 28/01/09 on the Man U v Everton Match Result Market
me tez prisla nabidka emailem, vlozil jsem, a rekli fuck off
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |