Naprostý souhlas, ještě doplním - Serena HCP - 3,5 kurz na výhru Dementievy 2,00 Synot bez poplatku.
Výborné returny Dementievy, pokud serena nebude mít jistotu na servisu může dojít k rozkladu celé její hry.
Serena-Dementieva 3,95 podle mě megablud bráno ze všech stran,pokud to bude rozhodující zápas o postup Jelena má formu a Serena se slabším pohybem s ní poslední dobou má problémy a může samozřejmě i nastat situace kdy sereně bude stačit set a nebo bude moct prohrát 0:2 a přesto postoupí takže kurz určitě slušnej na zamyšlení. Jinak mám v živé paměti turnaj mistryň když serena potřebovala uhrát set na Davenport k postupu,uhrála ho a pak ji s usměvem nechala vyhrát další dva,to jen k charakteru hráčky a postoji k šetření sil i v turnaji kde je dotace za každý vítězství velmi pěkná.Myslím že segry chtěji černý finále a udělaj proto všechno![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Naprostý souhlas, ještě doplním - Serena HCP - 3,5 kurz na výhru Dementievy 2,00 Synot bez poplatku.
Výborné returny Dementievy, pokud serena nebude mít jistotu na servisu může dojít k rozkladu celé její hry.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Tak synot ten handicap stáhnul ,volal jsem tam a bylo mi sděleno že na tuto událost bylo nasázeno nad jejich limit.
úsměvné....
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
....úsměvné? Pro mě standartní postup každého bookmakera, zisk je priorita každého podnikání, kdyby si měl, randime, sázkovou kancelář, postupoval by si podobně....![]()
krom dvojky jsem tady vsadil i presny vysledek 1-2 na sety. je to jen takova pocitovka![]()
Discovering magic of BF Trading
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |