Dnes pouvažuji o ovárcích na MEM/GSW a CHAR/DET. Jak to vidíte Vy?
Tak se mi zda ze to asi bude hrat hodne lidi, coz me desi jako vzdy, ale v zapase GSW @ MEM -2 na valecniky vidim hodnotu. Kdo se letmo podiva naa vysledky tam ho zarazi vyhra Memphisu nad Orlandem, ale rekneme si to narovinu. Od Orlanda se cekalo mnohem vice pred sezonou. O polocase take jeste vedli proti Grizzlies ale pak totalne vyhoreli. Lvi podil na tom ma jejich lavicka, ktera je pro letosni sezonu prach bidna a tak se da myslim hezky zahrat CHI jako dog +7. Ovsem zpet k Warriors, jejich tym je vyvazeny, dobre slape, podali vyborny vykon proti Hornets i Raptors. Memphis porazil Golden State Warriors naposledy 3.1. 2007 v divokem zapase 144-135 pro MEM.
Volim Warriors dokud nespadne lajna
Jajin
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
Dnes pouvažuji o ovárcích na MEM/GSW a CHAR/DET. Jak to vidíte Vy?
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
MEM/GSW to hraje asi kazdej
muze to bejt past, jasne ze to laka, oba teamy hraly hodne zapasu pres 200 i 210 i 220problem je ze jestli GSW chteji vyhrat tak musi branit a ja myslim ze se nikam nepozenou, GSW venku je uplne jinej team nez doma, teda byval, jisty to neni a MEM je naprosto nekonzistentni team, v druhy pulce odchazi
CHAR/DET, to je tezky, to je zapas pro vysokej kurz proti pohybu, CHA je tragicka a DET to muze upinkat, ne nelibi se mi to taky nijak zvlast i kdyz je to nizko a DET je team dobrej pro overy pac miva lajny nizko
me se dnes vubec nic moc nelibi
Gambling feels like endless ejaculation
to CHI co leze nahoru muze bejt pekna sazka a dost mozna i v ML, SAC to samy a kdyz uz over tak mozna druha pulka UTA/LAC v peknym kurzu, LAC maji schopnost skorovat a ukazou to a to smrdi divokym koncem
hmm ja teda jak na to koukam, hra vyrovnana, nikdo neumi strilet, prehodnocuju a U 90 za 2.48 to by se hrat melo, mluvim o UTA/LAC
jsem zvedav v cem se to zmeni.. a vyjebe me to
o bod vedle, jako kazdy den a jako vzdy co sem napisu
opravdu je cas na pauzu
nejen ty jsi se mylil, jeste ze sme spolu nasadili to CHI +4,5 na druhou puli jinak bych dopadl bidne dnes, ale ze startu to nevypadalo vubec dobre
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |