ja to nalozil![]()
ja se jen modlim at ta oklahoma vyhraje druhou pulku, odklepaval jsem Milwakee za 3.6 ML a pinnacle to stahnul v tu vterinu
Gambling feels like endless ejaculation
ja to nalozil![]()
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
pokud SAS maji potencial minulyho roku tak ta hra musi ted zpomalit, nevypada to
to milw?Původně odeslal Jajin
Milwaukee, 2nd half moneyline 0.25 unitPůvodně odeslal Orbital
NBA me sere
PHO hraju Over 181 -114 w
OKL/MILW 1st U 98 2.43 w
PHO/SAS U 92 II lost -110
DEN/UTA O 104.5 1st half +140 lost
dnes: 2-2 +0.33 unit
celkove 3-4 -0.87 u
vypekl me trochu over v Detroitu, takze sem na nule, uvidime co predvedou hornets a co padne v LA a taky sem nasadil ten Under 2nd half v Houstonutak snad me to vytahne do kladnych cisel.
Nicmene stale mam ve hre funny teaser, bohuzel dalsi 2 posrala Indiana:
Win 29-Oct Basketball/NBA (Spread) Toronto Raptors (+9.5) vs Philadelphia 76ers for Game (-105) 95 - 84
Win 29-Oct Basketball/NBA (Spread) New Jersey Nets (+10.5) vs Washington Wizards for Game (-103) 95 - 85
Win 29-Oct Basketball/NBA (Spread) Miami Heat (+7.5) vs New York Knicks for Game (-110) 115 - 120
Win 29-Oct Basketball/NBA (Spread) Sacramento Kings (+10) vs Minnesota Timberwolves for Game (+102) 96 - 98
29-Oct-08 Basketball/NBA (Spread) Memphis Grizzlies (+16.5) vs Houston Rockets for Game (-113) Pending
29-Oct-08 Basketball/NBA (Spread) Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers (+13.5) for Game (-105) Pending
Musim jit chrapat, tak dobrou a dik za spolupraci, zitra jim natrhnem prdel a taky treba jeste neco urves dnes
ja nedal ani ten under v Houstonu ani 1 z tech 3 veci co jsem psal uplne na zacatku, vyjde vsechno, seru na psani na forum, takhle se to neda, bohuzel![]()
![]()
este finalne neco na prohru: LAL/LAC 2nd half O 100.5 +136
Píšu to už ve 4Q. a proč Over? Včera se na to LAL vysrali (mám pocit, že si to i sám psal "portland je prisernej, LAL se ani nesnazi") a ten zápas vypadal už po Halfu celkem rozhodnutý. Snad jedině ten kurz?Původně odeslal Orbital
Já si Over na LAL naběhl včera.![]()
predevsim kvuli kurzu,
2.50 hmm, blowout mel znamenat ze se na tu silenou obranu Lakers vyserou, coz se ovsem nestalo az do 4/4
jinak jsem semuz nic nepsal a trochu si pohral s livkem, vyslo samozrejme uz vse, jak LAL over 189 s kurzem 2.26 o pauze 3/4 tak i GSW ve spreadu, tudiz je to tak ze
1) co clovek napise na forum to prohraje
2) pokud to nahodou vyhraje, tak to znamena ze to ten clovek nevsadi
3) pokud to nahodou vsadi, tak za zlomek normalni sazky
4) pokud to pro vas neplati, jste Emir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kdyz jsem psal ten predchozi post, tak GSW vedli tesne pred koncem o bod, opravdu jsem netusil ze mi mohou jeste prohrat +4.5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uz sem nenapisu ani hovno
-1.87 u