Zobrazují se odpovědi 1 až 12 z 12

Téma: Z 1000Kč během 1 roku 1000 000Kč. Jak?

Z 1000Kč během 1 roku 1000 000Kč. Jak?

Z 1000Kč během jednoho roku možnost výdělku více jak 1000 000Kč

Jedinečný výdělek na internetu, pár minut denně.

Na stránkách http://ods.cz naleznete stručný návod, jak k takovému zhodnocení kapitálu dojít.

Garantované zhodnocení vloženého kapitálu min. 2% každý den.

Výplata zisku možná každý den.

?ádné riziko ztráty.

Ztratit můžete jen tím, že se alespoň neseznámíte s tímto zajímavým projektem.

Už neváhejte a navštivte http://cssd.cz

Mnoho úspěchů

text jsem poupravil a vlozil adekvatnejsi linky na jisty zisk
    Orbital
    Betting4all.com - Z 1000Kč do roka více než 1000 000Kč s 0% rizikem. 36000Kč speciální bonus k výplatě ihned. Chcete vědět jak?
    http://www.betting4all.com/cz

priteli a vsichni ostatni experti,
    jste jedini, co tu delaji bordel a zacina mi dochazet trpelivost
    linky ti zedituju za to, ze jsi porusilpravidla fora, jestli si sem ty nesmysly chces psat, tak laskave do sekce PROMO

kdybys byl slepy tak PROMO
    Gambling feels like endless ejaculation

sory orbi ale prostě sem se neudržel
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

mam trochu vycitky z toho zezacinam pachat cenzuru tak zvedavcum popisu co je na te strance pana compaq-a
    (asi jako jsem jednomu slepemu panovi popisoval strom)

na leve liste vidim asi 25 linku na sazkovky ruzne urovne, nahore vevodi logo bwinu

stranky vyvedeny v originalnim stylu, jakych je mozno videt zhruba miliarda po netu, viz napr. specialtip

v "obsahove sekci" jste nabadani k zalozeni Moneybookers a vlevo propagovanych sazkovek, pote jste v okne presmerovani na betbrain a milion mate doma

tot zhruba vse

Při představě, že jsem si mohl vydělat 1 000 000 kaček ročně - jsem mrzutý. ?ádám tedy Compaqa jestli by nemohl tuto zásadní informaci zaslat přes PM. Díky.

Citace Původně odeslal Taxan
    Při představě, že jsem si mohl vydělat 1 000 000 kaček ročně - jsem mrzutý. ?ádám tedy Compaqa jestli by nemohl tuto zásadní informaci zaslat přes PM. Díky.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Citace Původně odeslal randim
    Citace Původně odeslal Taxan
    Když to kolega milionarber nakousl používáte někdo aktivně placenou verzi Betbrainu? A je to k něčemu, já občas čekuju freeverzi a samotamo světe div je i s tím 20 minutovým delay ještě něco arbovatelný.

Citace Původně odeslal karas45
    Když to kolega milionarber nakousl používáte někdo aktivně placenou verzi Betbrainu? A je to k něčemu, já občas čekuju freeverzi a samotamo světe div je i s tím 20 minutovým delay ještě něco arbovatelný.
    Pouzivam tu verzi Expert s triminutovym zpozdenim. Mesicne stoji 50 Eur. Pokud hledas arby a uz ted hojne vyuzivas Betbrain, tak se urcite vyplati. Navic se o tech 50 Eur muzes podelit s vice sazkarema, driv jsme meli jeden ucet ve trech a zadny bloknuti neprislo.

Citace Původně odeslal Rauuul
    Citace Původně odeslal karas45
    Pouzivam tu verzi Expert s triminutovym zpozdenim. Mesicne stoji 50 Eur. Pokud hledas arby a uz ted hojne vyuzivas Betbrain, tak se urcite vyplati. Navic se o tech 50 Eur muzes podelit s vice sazkarema, driv jsme meli jeden ucet ve trech a zadny bloknuti neprislo.
    Díky za info, tak kdybys chtěl ty nebo někdo jiný podílníka tak se mi ozvěte. Jde mi spíš o to vyzkoušet, teď bohužel nemám na sázení a už i arbování moc času.

Já jsem myslel, že BetBrain je spíše vtip, než služba pro arbery. Vždy? to umí jen 1x2 a O/U arby a to ještě špatně. I zadarmo je drahá služba.

Citace Původně odeslal Gigi
    Já jsem myslel, že BetBrain je spíše vtip, než služba pro arbery. Vždy? to umí jen 1x2 a O/U arby a to ještě špatně. I zadarmo je drahá služba.
    Placena je uplne o necem jinym, je mnohem rychlejsi, muzes pouzit vice sazkovek, umi kombinovat back/lay atd, ale i tak obsahuje spoustu chyb. Jestli znas nejakou lepsi nebo alespon pouzitelnou sluzbu, rad objevim zase neco novyho.

hosi hosi
    at zije minoritni hra http://en.wikipedia.org/wiki/El_Farol_bar_problem
    mnoho funkcnich arbservisu uz bylo zabito na forech, aneb jak rika Formula, pred 10ti lety byl betbrain nejlepsi sazkovka na svete... protoze ji nikdo neznal

Podobná témata

1. Surebet během LIVE sázek
    By Frick in forum Arbforum
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 31.05.2011, 02:28
  2. Odpojení VPN během připojení
    By Orbital in forum Technické prostředky k sázení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.09.2009, 18:35
  3. Muj nejsilnější emoční zážitek roku
    By Frantisek in forum Offtopic