Gratulace, Emire, za takové výsledky by se nemuseli stydět nejpřesnější ze sharpů! Ovšem ono to vždy přijde až na vyvážení pár předchozích hubených dnů, ale zaplať Pánbůh za to, , že to vůbec přijde. Mě se teď v NHL daří jen pokud dám naprosto intuitivní tip, což je jeden dva zápasy denně, někdy ani to ne. Když se ho leknu a nedám to s ohledem třeba na statistiku, stejně vyhraje, když dám něco jiného co mi podpoří logika a statistika apod, projedu to. Ale vzhledem k tomu, že už i "intuice" mě hodněkrát v dřívějšku zklamala, beru to zatím s rezervou a budu to zkoušet hrát jen za drobný dokud v tom nevypozoruju nějakou stálost. K těm remízám cos zatím napsal je celkem jasné, pokud napíšeš jak říkáš něco komplexnějšího nebo konkrétního, tak to bude fajn a třeba se zmůžu i na nějakou reakci, zatím by to asi nebylo z mé strany nic než spekulování. Taky přes víkend zkusím pročísnout net, jestli bych k tomu něco zajímavýho nenašel, i když pokud by něco, nějakej systém zaručeně fungoval, buďto by se o tom už vědělo i tady, nebo by si to naopak někdo nechal pro sebe. Prostě hodnota tam je zcela jasná, jde jen o to najít nejlepší způsob, jak jí vydolovat. Eh, novátorská myšlenka na závěr . Tak přeju každopádně klidný a hlavně úspěšný víkend všem a tak nějak průběžně na čtenou!