Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 25

Téma: PROFI spoluprace.

PROFI spoluprace.

Kdo chcete navazat spolupraci a zasilat TIPY na MLB a pozdeji NFL,NBA a NHL napiste na [email protected]
    Kazdy den skladam zajemcum tikety (2,00-3,00) a zasilam je na e-mail, uspesnost Tiketu je 80%.

Zajemci piste na [email protected]
    Preji uspesny den.

zdravim a vitam na foru,
    obsahovou cast necham stranou a k formalni dodam jen to, ze propriste bych te rad pozadal, abys nespamoval forum napric, ostatni posty jsem smazal
    Gambling feels like endless ejaculation

Re: PROFI spoluprace.

Citace Původně odeslal MLBexpert
    Kdo chcete navazat spolupraci a zasilat TIPY na MLB a pozdeji NFL,NBA a NHL napiste na [email protected]
    Kazdy den skladam zajemcum tikety (2,00-3,00) a zasilam je na e-mail, uspesnost Tiketu je 80%.

Zajemci piste na [email protected]
    Preji uspesny den.
    Mně to prostě nedá. Můžu se zeptat, proč by někdo s 80% úspěšností měl zapotřebí sestavovat někomu jinému tikety??

peeteere kdybys byl muj syn to bych ti dal jak můžeš vůbec uvažovat o něčem o čem víš že je nesmysl a bavíš se s pánem kterýmu nevěříš ani jeho nick,kterej ti nabízí lízátko za to že se s ním pujdeš podívat do lesa,není to zbytečná komplikace? Alkohol nutí dělat člověka věci které považuje poté za pěkný kraviny proto tady reaguju jinak bych tu energii nevynakládal Od zítřka nepiju
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

Jasný franto, já si prostě musel rýpnout-shodou okolností také mírně pod vlivem. Se divím, že v tom nemám ani moc chyb. Jinak ale věřím, že se najde spousta for, kde to lidé sežerou a klidně budou ty tipy i kupovat. Jenže ty lidi se pak pro jejich hloupost ani nedá litovat, že prodělají prachy. Jinak víš o tom, že by si člověk neměl dávat předsevzetí, která nemůže splnit.

Někde tady na fóru je zakopaný odkaz na nějaké finanční fórům, kde podobný týpek inzeroval svou sofistikovanou metodu, pár volů to tam nadšeně kvitovalo o posílalo peníze, chlápek průběžně úváděl výsledky svého systému a hejlové začínali být nažhavení na podíli na zisku, no a jednoho dne od něj přestali chodit zprávy a na vláknu se začali množit odkazy typu, já to věděl, mě to nevadí, že jsem přišel o peníze.

Bylo to vážně vtipný.

Nj já už fakt vážně nepiju ted sem se vzbudil,aspon tejden to doufám vydrží
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

co se deje, ja se vcera tak zrusil ze to nepamatuju a ted to zacina znova

No, já jsem se totálně zrušil už v úterý a něco sem začal dělat až v sobotu dopoledne
    S tím, že v kurzovém rozpětí (2;3) nebudu mít úspěšnost 80% jsem se už tak nějak smířil
    Jinak tyhle různý placený servisy fakt nechápu Není asi náhoda, že nejvíce jsem se s tím setkal na US fórech.

Tak můžeme sázkaře předělat na alkoholický forum, jak tak koukám.

Citace Původně odeslal peeteer
    Tak můžeme sázkaře předělat na alkoholický forum, jak tak koukám.
    Tak já se taky prásknu, minulá sobota, po měsíci abstinence, začátek 18:00 konec 5:00. Spousta piva a vodky.

je to hrozny, prvni vecer mi vlezl nahy 2 metrovy american do pokoje a ja se v opici vzbudil a zacal rvat, myslel jsem ze na me jdou ufouni a je po me veta, pije se tu nejaka palenka z vina

jinak peeter, fakt nevim co mas s tim avatarem, furt se ti maze, zda se

Hele Orbi a za jakej NBA tym ten american hraje? Chybi mi historky typu "hod bramborakem" Jinak s tim avatarem sem to po problemech kdysi davno uz nezkousel. Az mi neco padne to oka, tak to zase zkusim.

Rekace na kontaktního emila:
    Od: [email protected]
    Předmět: Re:Tipy MLB

Abych vedel ze mate skutecne zajem, musite zaslat vstupni poplatek 500Kc, pote muzeme spolupracovat.

Pro jistotu, jakýže to je EXPERT poslal BONUSOVÉ TIPY A ZADARMO!!!

Dobry den,
    .................................................. .......................................
    4.TIKET 3.10.08
    Jankovic-Zvonareva TIP 1.
    Davos-Biel TIP 1.
    Wozniacki-Gajdošová TIP 1.
    celkovy @ 2,20.
    doporuceny vklad 22% (2000kc) z BANKU.
    .................................................. .........................................
    Preji uspesny den.
    [email protected]

Dobry den.
    c.uctu 2666 977 001 / 5500
    jako variabilni symbol uvedte Vase identifikacni cislo 88891 je to velmi dulezite, abych poznal ze PLATBA dorazila od Vas.
    Zaslete 500kc abych vedel ze mate o TIPY skutecne zajem, pote co obdrzim PLATBU zacnu TIPY na Vas e-mail zasilat.
    Pokud chcete muzete zaslat vice, z teto castky se Vam pote budou dobre TIPY strhavat.
    [email protected]

Musite dodrzovat doporucene vklady jinak to nema cenu, sezente si alespon 10 000,- jako BANK a za kazdych Vam vydelanych 10 000,- si beru 10%.
    Sazime vsechny sporty nez zacne NBA a NHL, NFL v sobotu ...

Od: NEK
    Předmět: Pičo!!!
    Dlužíš mi za ten 4. tiket dva litry, Davos plichtil.....

S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Podobná témata

1. Konec betfairu pro profi hráče?
    By Bary in forum Betfair
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 22.12.2011, 22:07
  2. Jak nezačít kariéru profi tipéra
    By amarounus in forum Promo sekce
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 28.09.2010, 21:54
  3. Nabídka spolupráce
    By Swordas in forum Jak sázet
    Odpovědí: 4