Vůbec se nechci zastávat Bwin,ale sázím tam několik let a stornovali mě tuším jedinou sázku za tu dobu a to oprávněně měli opačně kurz.Pokud jsem sázel pouze největší kurz na trhu což na tenisech maji dost často hned po výpisu nikdy žádný storno nebylo.Samozřejmě se to chce chovat rozumně nehrát arby na americký sporty za tisíce dolarů a schválně nesázet ty jejich chyby a nějakej čas ten učet vydrží.Samozřejmě tak za pul roku je limit 00 nic a je po ale takovýhle komplikace jsem opravdu s nima nezažil.Např nedávno vypsali na livko na NFL tým A +4,5 1,98 kdy zbytek svěla měl ML 1,91 na tým B,to je zcela evidentní chyba bookmakera a navíc to ještě padlo mezi a normálně vyplatili.Mám pocit že pokud záměrně začne využívat jejich chyb tak se na ten učet zaměřej a pak to vypadá jak to vypadá,takže odehraný zápasy otočený kurzy a jiné nesmysly nesázet a co nejdýl se schovávat v davu bych viděl jako nejlepší strategii než pak tyhle slohové práce,každopádně bych při komunikaci nepoužíval sprostý výrazy a nechal jim zadní vrátka a trochu to zahrát na ego a na psychiku a hlavně to formulovat tak aby to mělo váhu a tyhle odpovědi ti neposílala uklízečka a aby ses prokousal k někomu kdo aspon trochu ví co píše.Jednou mě něco měnili myslím adresu mb a od tý doby mě nešli vklady a oni mě asi taky dvakrát napsali postup jak to mám udělat a snažili se vysvětlit že za to mužu já.Napsal jsem tenkrát že mb používám10 let a že mě nemusejí psát co mám dělat a at předají muj dotaz nějakýmu programátorovi a neodpovídají mě automatickými emaili a prokousal jsem se k nějakýmu pánovi a problém jsme pak vyřešili.Ale moc bych jim nenadával to asi věci moc nepomuže.Každopádně držím palce![]()

Odpověď s citací