dnes mam par nezajimavych tipu ...
Bozoljac 2,25 a Penneta 1,6
.. a jeden zajimavy link
http://sports.popcrunch.com/ashley-hark ... -pictures/
Discovering magic of BF Trading
Hehe, to je vazne roddick nebo nakej youtube fake? Je mozny aby se tohle vubec stalo?![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Vesnina 2,8 je nejak moc ne? stejne tak Levy 2,85 z kvaldy proti v posledni dobe absolutne jalovymu Benneteau.
GL
Už sem dlouho nic nenapsal= dlouho moc neprohrál tak zkusím to co dneska dávám
Srebotnik první set 2,9
Mauresmo 5
Cibulková 2,87
Canas 2,7
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja vcera (jako uz tradicne) KO, Levy bez sance, Vesnina pres dva TB ... dnes tedy Amelie, kurz jsem stihnul uz jenom 4,5 na 5D a 4,6 na Bwin.
jeste mi to neda prihodit nejake vlastni moudro - co takhle Rehnquist @ 3 ? je doma, jde z kvalifikace a Clement prave neni vysledkove v optimalni forme ...
Mauresmo je krasnej kurz to se musi dat a podobne jak Franta jsem si dal Srebotnik 1. set sice za malo, tak logicky vyhrala 2. to je normalka![]()
Hrubá analýza na dnešek mi říká:
Moskva: Kunitsyn 2,31 Zverev 2,61 Benneteau +3.5 Sela 2,90
Zvonareva -4.5 Makarova+4
Vídeň: Kohlschreiber 2,91 ?těpánek 2,03 Ferrero 2,02
Co dát, co vyškrtnout?
ja to nechapuvcera Rehnquist total KO, Mauresmo jsem jenom zminil a taky KO. dneska sem si to nechal pro sebe a Zverev + Kunitsyn trefili oba bez problemu. tady je to vazne zacarovany
![]()
ja Zverev @ 2,8
Včerejšek nečekaně úspěšný: 5W - 3L +2,61 U
Jako vysokoobjemový povrchní sázkař zkouším tohle:
Kunitsyn -2 , O. Hernandez +5 , Kohlschreiber 2,22 , F. Gonzalez 1,83 , Kuznetsova 2,65
To zemedelec: Rozhodl jsi se to odčarovatTvé tipy respektuju, i když třeba zrovna nevychází. Každej má nějakej důvod proč ten kterej tip dává a někdy to holt chodí a někdy ne. Myslel bych si své, pokud by jsi sem dával to co dělá hodně lidí zejména v kamennejch, tj. takové ty 3 AKO s kurzy kolem 1,35, takové ty tutovčičky, kdy vždycky jedna nějakou záhadou nevyjde. Takže GL všem.
Zdarec
dle me dnes lezi value na Petzschnerovi v kurzu kolem 3,15 je to slusny. Umi zahrat v hale slusne, servis je taky v pohode a vzdy kdyz hraje v nemecky mluvici zemi, zejmena v Nemecku tak je dvojnasobnej. Prosel z kvaldy sympatickymi vykony. Jeho protivnik stary pardal Carlos ma posledni 3 tydny vybornou formu coz je jediny fakt ktery me trochu znepokojuje, Finale v Bukuresti, ovsem na antuce to je preci jen jeho domena. Pak ATP v Metach, skalp Karlovice je cenny, i kdyz ten hraje jak vozik kterej jezdi na Rollercoasteru.
Nicmene Petzschner za 3,15 - I'm in
Dale me laka Safin v hcp +4,5
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |