Dost bylo teorie s limity, ted se podíváme jak je to v praxi. Po zaplacení nemalého "bakšiše" mému soccer informátorovi, jsem se porozhlédl po nabídkách kamenných i internetových SK. Jelikož se jednalo o tip na outsidera, tak jsem se v nabídkách zaměřil na handicapovou sázku. Bohužel jsem nikde "gólovou výhodu" pro svůj tip nenašel. Nabízelo se tedy řešení a to jít do ostrého tipu.
Jednalo se o zápas :
St. Catharines Wolves London City
1 X 2
1,05 10,00 16,5
První na řadu přišel učet u Sportingbetu kde z mojí sázky 10.000 x 10,00 neměli žádnou radost a sázku mi nevzaliOno se jedná o kanadskou fotbalovou, takže výběr sk byl poněkud snížen, každá sk nevypisuje hned tak kde co. Tak jsem se podíval u Bwinu zda vypsali a vypsali ! Tak jsem zkusil opět remízu v jursu 10,00 za 10. 000,- po chvíli se mi objevilo na kuponu ke vsazení maximální výše vkladu 617,- Dobře pokud nás budou sázkovky obezovat limity vkladu, tak naše jediná možnost je přidat zápas. Náš původní tip tak okamžitě ztrácí hodnotu, ale výhra je vyšší a vyšší je i bohužel riziko prohry. Tak jsem tedy začal hledat nějaký tip k tomu fotbálku. V dřívější době mi v mozku okamžitě evokovala myšlenka hledání kursu kolem 1,000nic po čase jsem zjistil, že i takový kurs není "tutovka" jak bych si přál, což jsem pocítil na několika velkých výhrách kdy jsem čekal na onu tutovku s kursem 1,01 a za celou třetinu v plážovém fotbale nepadl gól
Tak takhle teda ne, když přidám kurs tak určitě nebudu hledět na jeho výšku, teda spíš nížku, ale půjdu po hodnotě. Tzn. nemám problém dát do tutovek i kurs 4,00
No zpět k té včerejší sázce, tak hledám co bych k tomu dal a rozhoduji se mez Troickim nebo Shocks. Nakonec padá volba na finále zámořské WNBA v kursu 3,10.
Bohužel max náběr a finální tiket vypadá jen takto :
10,00x3,10=31,00@ * 4800,-
148.800,-
Co naplat, tak jsem se vydal porozhlédnout do blízkých kamenek.
Syno?ák mi umožnil vsadit za 1200 což jsem odmítnul a v nabídce našel příležitost prvního poločasu a musel hledat další zápas, aby bylo na výhře aspon kilčo. Křídla nebo Plameny oba našlápnutý týmy.....no nevybral jsem si Hořlavý céčka ?!
![]()
Během psaní tohoto textu jsem tak po očku sledoval co vyvádí nejlepší ženský volejbalový tým poslední dekády http://sazkar.net/viewtopic.php?t=120739.875,-
![]()

Ono se jedná o kanadskou fotbalovou, takže výběr sk byl poněkud snížen, každá sk nevypisuje hned tak kde co. Tak jsem se podíval u 

Odpověď s citací