Jestli věříš, že GM padne, tak si na to vsaď, za pár tisíc uděláš klidně pár set. (s pomocí vhodného certifikátu). Jinak GM teď drží nad vodou jenom penzijní fondy, zajímavé bylo jak celý podzim rvali prachy do GM, až je dostali na nějakých 40 USD za akci, pokud, ale člověk nemá k dispozici přesný účetnictví, což fondy mají je těžké to odhadovat, každopádně pár lidí hodně zbohatlo na tom pádu na současných 10 USD.Původně odeslal Gigi
Co se týče hypoteční krize, tak věř, že brzo skončí, z velkých bank zatím padla jen Bear Stearns, hodně to odnesla Citi a WB, jinak to celkem jde, já průběžně dokupoval WFC, které docela věřím. Malý banky a? klidně krachují dál. FRE a FNM zachrání stát.
Jinak většina akcií se mi zdá teď hodně podhodnocených obzláš? z oblastni průmyslové výroby a basic materials např. BA, CAT, PCU, INTC. Slabý dolar jim hodně zvyšuje zisky. Navíc všichni už čekají na volby, a nikdo nepochybuje o povolebním růstu.
Ale jak už jsem psal, všechno závisí na tom jestli bude válka s Iránem, pokud jo tak se vyplatí nakoupit všechno co jen trochu zmrdí oilem.
Dolar bude slabý dál, páč to tvrdí Warren Buffet, ale pod 1,60 za Euro se nedostane.

Odpověď s citací