opravdu váhám jestli ten příspěvek mám napsat protože co napíšu jde do kytek a krachovat opravdu ještě nechci,ale nesmíme bejt měký![]()
Mahut 2,81,clayton 2,77 ,burzi 2,73 tak jsem zvědav![]()
opravdu váhám jestli ten příspěvek mám napsat protože co napíšu jde do kytek a krachovat opravdu ještě nechci,ale nesmíme bejt měký![]()
Mahut 2,81,clayton 2,77 ,burzi 2,73 tak jsem zvědav![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
1:6 na sety ,no já se zas někdy objevím jestli někdy něco trefím abych tady neblbnul ostatní![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Frantisku bojuj, to se zlomi a zase to pujde! ja mam tedy taky poctivou krizi, vcera Veic KO a jeste sem si vtipne vypsal na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu deset jednicek - vysly vsechny. skoda, ze jsem daval lay
dnes to zlomim - Mamic 2.7, Massu 4.1, Berlocq 2.55
Discovering magic of BF Trading
ahoj
me se dnes libi larcher de brito, hippensteel, crugnola, mozna keothavong
tak vcera opet totalni ustrel, nedam si pokoj a napisu sem De Bakker a M. Muller. kdyz se nedari tak postupne snizuju sazky, za chvili ze me bude dvackar
btw, gratulace krystofe k LdB a Keothavong, pekne ...
Discovering magic of BF Trading
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |