suhlas s Eleskovic
dalej skusime Berrer-Prodon 2 1,90
Lester Cook - Jae-Sung An 2 2,35
za menej Donald Young-WS Jun 2 2,90
suhlas s Eleskovic
dalej skusime Berrer-Prodon 2 1,90
Lester Cook - Jae-Sung An 2 2,35
za menej Donald Young-WS Jun 2 2,90
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
fuj, tak tohle bylo strasny, sry ...
Discovering magic of BF Trading
dneska jsem dal Levinne 2,44 Arn 3,5 Voracova 2,59 a Marosi 4 ta už je pryč ale musím se pochválit protože nic jinýho určitě nevyjde![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
opsal jsem Levine+Voracova cimz ti to urcite zkazim, ale zatim to je rozjety pekne Arn + Marosi super tipy!![]()
tak Voracova to nezvládla ale jinak dobrý dneska sem dal jen dva challengery Slabinsky 3,2 a Sergeyev 2,75 jinak se mě nic nelíbí
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
taky dnes prispeju i kdyz zacinam pomalu trpet syndromem "co napisu, to upadne", i presto:
Hernandez 2,1
sergey kotak Voracova to nezvládla ale jinak dobrý dneska sem dal jen dva challengery Slabinsky 3,2 a Sergeyev 2,75 jinak se mě nic nelíbí
slabinsky ok
zkusil jsem na zítra :
Beck 3,8 nemůže bejt ani omylem navíc opakovačka z lugana a němec doma
M.Johansson 2,98 potencialem je tahle hráčka výš než Koukalová sice vysledky zatím nic moc ale ono to jednou přijde![]()
na pozítří Cilic 2,7 myslím že ten kurz nevydrží viděl bych ho jako mírnýho favorita
ja dnes Hanescu 3.1, Beck 3.7, Bjorkman 6.6, opis Johansson 2.9
uvidime, posledni dobou jsem znacne zoufalej
po GC tradicne slabsi, proto az po par kolech, panove co rikate na:
errani, wawrinka, junqueira
vim tady se hraji spis vetsi kurzy ale ja sazim vse kde vidim hodnotu, nazory uvitam, peknou noc i zitrejsi den![]()
to bych brečelkdyž jsem viděl jak dopadli Hanescu,Marosi bylo mě jasný jak to skončí a De bakker a Spadea to už jsem se málem šel ožrat všechno v akovce a jediný dvě chyby Johanson a beck
![]()
![]()
Jak tohle dlouhodobě funguje a pořád dokola bych chtěl jednou zjistit a až na to přijdu tak sem za vodou
![]()
frantisku nezoufej, ja cely den koukal na salamancu a kurz 3,2 jsem si rikal co xavier dela na shit turnaji na antuce, kdyz za chvili jedou US hardy, on sice po zraneni ale prece jen tam to neni jeho salek ... no a nakonec jsem vynechal![]()
jinak nechapu labadzeho, jsme ho videl v praze a ten clovek ma asi 130 kilo a po kazdem fiftynu funel s prominutim jako hejno cuniku, ale zrejme to ma porad v ruce, je zkusenej tak ty mlade kluky dava, jinak tuty pousti zapasy, za tim si stojim![]()
Labadze to je muj favorittaky jsem na něj v Praze koukal při dublu v nějakým nátělníku zeleným hrál asi v tom i spal to vypadalo.Ale každopádně to je pan tenista s velkým T. To že pouští zápasy jasný ale když chtěl hrát tak to byl zážitek mám nahranej jeho zápas s nadalem na wb asi 3 roky starej a málem ho porazil Nadal tam lítal jak kašpárek.Když prostě hrál tak hrál boží tenis,jak je na tom ted to nevím v praze byl špatnej ale potencial se neztratí a řek bych že má tak 90-95 a ne 130
![]()
dneska v rychlosti není moc nad čím přemýšlet
sola:Groenefeld 3,37 ,soderling 2,92 ,Potro 2,68 ,cilic 2,7
pro ty kdo by chtěli vyhrát v akovce mám to nahoře plus canas,nieminen,garcia,hernych
jsem na to zvědav![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |