Tip O.K.,White Sox vyhra s prehledem 6:1...pohadka pokracuje![]()
Premyslel jsem,jestli tento tip napsat,hlavne z povercivosti,protoze za posledni tyden taham nejlepsi serii letos,9zapasu MLB v rade,dokonce vsechno HCP,vcera jsem nalozil jednu z nejvetsich castek v me sazkarske kariere na dva zapasy,vysledky 9:1 a 6:2,to proste neni normalni a musim uz v nej dobe projet,takze ted snizuju vklady a cekam na prohruSakra,ale napisu to stejne:
Chicago W.S.-Oakland Hcp-1.5 1 PIN 2.550
pitcheri:Ch.:G.Floyd 9:4,O.:G.Smith 5:6.
Tymy:Chicago:49:37,Oakland:46:39
Vcera a predev.vyhra Oaklandu 7:2 a 3:2,dnes to Chicago daji,maji doma velmi uspesnou bilanci,pred oaklandem vyhrali 17z 20 poslednich,a hlavne vyhravaji v zapasech,kde haze G.Floyd(v posledni dobe)..Doma maji az na posledni dva zapasy skvelou ofenzivu(z dvaceti matchu pred Oaklandem maji 48 homerunu a prumer pres 7runu),verim v znovuzrozeni jejich utocne produktivity...
No,jedu na vlne a snad to bude pokracovat i pres to,ze to tu napisu..
Tip O.K.,White Sox vyhra s prehledem 6:1...pohadka pokracuje![]()
Gratulace. Já jsem tento sport na sázení moc nepochopil, o to víc držím palce těm, kteří ho zvládají.![]()
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Hombre,diky moc,ja jsem se sazeni MLB zacal naplno venovat az letos,dva duvody,lakali me kursy na Handicapy a hlavne se tahne pres cele leto,kdy krome tenisu,kteremu nerozumim,nemam prakticky co sazet...zatim to celkem jde,ale porad se ucim a ucit budu,je to krasny sport se spoustou faktoru,ktere maji vliv na zapas,nikdy bych neveril,jak muze treba momentalni forma nadhazovace ci tymu,vzajemne zapasy atd.ovlivnit zapas...mam i par zapasu odkoukanych,ale porad je to malo,chtel bych se tomu venovat vic,ale bohuzel nocni prenosy koliduji s mym nocnim zamestnanim(ktere je porad natolik dobre placene,ze si ho chci par let podrzet).
Taky si myslim,ze je solidni potencial v live sazkach na baseball(I sebelepsi nadhazovac v nejlepsi forme se muze blbe vyspat a po prvnich inninzich je jasne,ze souperi ho trefuji a tam se muze prehodnotit cely zapas),ale to je jeste mimo me,dokud nebude cas po nocich koukat na zapasy,ani nevim,jake sazkovky delaji livka na MLB,mozna nekdo poradi?
No, musím, říct, že tipy, které jsem dávaš ti vycházejí fakt pěkně, já zatím sázím jen moneyline a i když jsem pozitivní tak nemám odvahu to sem dávat.
Bohužel narozdíl od NHL to většinou nesleduju vůbec, protože mě ten sport děsně nebaví a sázím podle statistik, čtení komentařů atd, a vidím, že to není ono.
Jinak dávej prosím tipy dál.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |