Zdravím,rozhodně nejsem tenisovej odborník ale z pohledu sázkaře na tenis je to pro mě pořád stejný.Roger je uderově o dost lepší než Nadal což je věc která se nikdy nezmění Nadal tu razanci prostě nemá ale má hlavu a používá taktiku a je velkej bojovník narozdíl od Rogera ve vzájemných zápasech.Ted mě asi příznivci fedexe sežerou ale podle mě všechny vzájemný zápasy prohrál svoji netaktičností a strachem.Vyhraje ten kterej vnutí soupeři svoji hru a roger to po celej zápas už dlouho nedokázal.
Co se týká finále wb první dva sety od rogera přesně to co jsem popsal malá sebeduvěra maskovaná kamenným ksichtem.Nadal nemá jinou šanci než ho smažit na backhandu tak dlouho až znejistí a začne kazit a uplně ho psychicky rozbije.Kdyby nezačalo pršet poprvé jsem přesvědčen že by Nadal vyhrál 3:0. Jediný co stačí je aby Roger přestal hrát ten udržbářskej backhand a i za cenu občasných chyb prostě utočil i z backhandu a nepouštěl Nadala do jeho hry jakmile to udělá je v tlaku a nadal dopadne jak loni v hamburku.Jenže Nadal se neustále zlepšuje a hlavně bych řek že je větší srdcař a bojuje doopravdy a od začátku roger má velkej talent ale .. když si věří nejde ho porazit,třeba jak hrál proti safinovi to byla opera.
Od 3 setu fantastickej tenis od obou a super zážitek Roger hrál co měl nadal byl fantastickej,myslím si že kdyby hrál takhle federe od začátku a nedaroval mu ty první dva sety tak by to finále vyhrál.V závěru to byla loterie.Osobně jsem to Nadalovi přál.Sere mě na Rogerovi že se s tím nedokáže nějak poprat co se týče taktiky,má asi tu smulu že on žádnou taktiku prostě nepoužívá protože je strašně dobrej hraje na každýho to samý ale tady by opravdu měl shodit ten kamennej obličej a taktiku vymyslet a dodržovat.Nadal maximálně připravenej co a jak hrát ,Federer král na kterým by neměl být vidět strach ale je.Možná kdyby si ho připutil ulevilo by se mu.WB byl poslední kapka jestli nezmění postoj muže o tu jedníčku brzo přijít myslím. Tohle jsou jen moje pocity ze vzájemnejch zápasu těhle dvou tak snad to někoho moc nenasere![]()

Odpověď s citací