Me zaujal kurz na Bolelliho, nemam pocit ze by mel bejt Fernando az takovej favorit
V pohodě, i já jsem zbytečně reagoval, každopádně tenisu máš nakoukáno mnohem víc než já, tak dík za postřehy.. Jinak gratulace k tipům, chtěl jsme "opsat" Duschevinu, bilance, na to já vždy slyším, někdy až moc, nicméně v době kdy jsem četl, už se hrála... ?koda, že jsi je nedokázal využít, ale tak to bohužel někdy bývá, třeba zrovna dnešní kombík bude bez chyby...
Me zaujal kurz na Bolelliho, nemam pocit ze by mel bejt Fernando az takovej favorit
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
vic es federer x soderling, seppi x serra 1 (synottip)
sode je na servisu dobrej ale porazit fedexa na esa je orisek, natahne se jak kocka a skvele umistenej a rychlej servis alespon tecuje, proste pan return, staci se podivat na jejich bilanci, 6x h2h, jednou vyrovnane a 4x esa pro federera, stejne verim seppimu
Františku .... seš bůh, nemas nahodnou treba i Dechy vyhra 1.set ?
![]()
Franto, Franto, já to říkám pořád, že ty máš zítřejší noviny dřív než my normální smrtelníciPůvodně odeslal Frantisek
![]()
![]()
Franto,klobouk dolu,klasicky vyborna prace.Jajin,skvele s Bollelim...chlapi,chlapi,davate tem bookies pekne zabrat![]()
Dík ale ono to nebylo zas tak slavnýsola :Andreev 4,1 Reynolds 3,26
kombík :dva nahoře plus Bozoljac,3,5 Serra 2,95 Zverev 3,17 Harkleroad/voskoboeva 3,69
za drobáky jsem zkusil safina za 10 je všeho schopnej ikdyž tomu moc nevěřím
ok Reynolds,Safin,Zverev
ko Bozoljac v 5 setu,serra v pátým setu,har/vosk,andreev(ten mě celkem nas*al protože Ferrer byl jednoznačně k poražení ale andrejev na mě pusobil jako že je někde na challengeru motivačně)
Dneska zkusím
sola : Chardy3,54 Malisse 6,15, Loit 3,5
do kombi :Garcia,Nieminen,Levinne,Robredo(zvažuju ještě solo),Troicky,Dulko,Georges
Snad něco padne GL kdo se nechá zblbnout![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ja tu hodím svoje over ,,,
solo už se mi hraje ... nadal over 33.5 @ 1.8 fortuna
kombi na jednu chybu ... Mathieu 36.5 - Gasquet 35.5 ,Bammer 22.5 a Peer 20.5 ... vse over ve forune ...![]()
na netu solka Cilic,Grosjean,Malisse...
jeste jsem chtel dat Galvani (ho) ... bohužel mne mlady zatahl na hriste , hot dog a jeste jsme troch zmoklitakže neztihacka
![]()
GL Všem![]()
Tak dneska to bylo hodně vostrýJen Garcia to posral jinak to bylo čistě. Sharapova,Roddick,Blake ne že by překvápka nebyla
Sorry
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
pohoda to byly hodne tezke zapasy.
Dneska bych si zahral Verdasca ale ty kurzy jsou maly a Berdych muze vzhkedem k sve bianci a konci sveho zapasu s Hanescem hrat dobre, navic Verdasco uz muze pocitovat pri delsim zapase solidni unavu.
Na Hewita bude Bolleli asi kratky takze taky nic.
Zajimava sazka je urcite Reynolds a Zverev a z zen pak Pavlyuchenko a Dellacqua jinak toho moc nevidim nebo se pletu?
Baghdatis-Stadler (36.5) over - los solos
Vaidišová,Szavay,Safin ... ako
GL
...ještě dodatečně gratulace Františkovi k tipu na Safina, přeci jen kurs 10 se nepodaří trefit každý den... Už delší dobu mi vrtá hlavou dotaz ohledně sázení na rozehraná utkání, ale umístím ho raději do sekce Jak sázet, tady by rychle zapadl a navíc by jej třeba nečetli "netenisti", jejichž názor by mě též zajímal...
Ahoj po delsi dobe,
myslim ze dnes ma Agnieszka Radwanska vetsi sanci nez ukazuje kurz takze ji davam v kurzu 3,8 a dale mensi sazka na debl Peya/Petzschner - kurs 4.
Discovering magic of BF Trading
Nadal-Muray jsem mel 3-0 i under, podle me jasna zalezitost, M. se dostal do ctvrtfinale jen omylem, ale co mi dela vetsi starost je ze N. zahral mimoradne dobre a pri predpokladane finale s Rogerem, to vypada fakt na naprosto vyrovnanou partii. Jinak zensky bohuzel vypadaj na pro me naprosto nekoukatelnou zalezitost W-W. A daval bych jim i velke sance na vitezstvi v deblu
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |