dnes by mohlo:
K.B. - Keothavong 2 2,72 Pinn
Canas - Horna 2 2,10 Winunited
pripadne Bammer - South 2, Garbin - Ivanova 2, Vacek - Lipsky 2 ?
budem rad za komentare a nazory...thx
je mi jasne ze ted to vsude zije fotbalem, ale presto jsem z siroke nabidky turnaju zkusil vybrat :
Baltacha - Makarova 1 @ 2.1
Mattek - Gajdosova 1 @ 2.2
Sprem - Zakopalova 1 @ 2.6
a trochu divocejsi tipy
Vliegen 3.7, Olejniczak 4.7, Sirianni 2.6, Spadea 4, Melzer 3.1, Rao 3.3, HTLee 2.5
Discovering magic of BF Trading
dnes by mohlo:
K.B. - Keothavong 2 2,72 Pinn
Canas - Horna 2 2,10 Winunited
pripadne Bammer - South 2, Garbin - Ivanova 2, Vacek - Lipsky 2 ?
budem rad za komentare a nazory...thx
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
minule spatny tak snad dnesk prijde zlepseni
Mattek @ 2,3
Fognini @ 2,2
Ventura @ 3,1
Venturu jsem už neztihl ani opsat ...Původně odeslal zemedelec
moje hlava dala ...
Youzhny,Tanasugarn,Vaidisova -@ 3.73
Mahut- @ 2
GL
bud rad, nakonec to moc nezvladnulPůvodně odeslal matesovka
![]()
škoda , no juzek taky prohrál ,,,Původně odeslal zemedelec
včera vyšlo všechno do čeho jsem kopnul (Bonn basket , držení kopačáku pro turky) tak dneska to snad nebude opačně , ještě mám toho Mahut , over kansa-texas , tak uvidím ... Gl se zbytkem , tenisu nerozumim ale Tanasugarn mám v patrnosti jako borku co jede převažne na rychlem povrchu , navic ma tuším vždycky takové sezoní vzepetí , kdy to vali hlava ne-hlava , ahoj
Canas Fonigni 2 3,85 BF popř. hcp +4,5 za 1,85... Canas v posl. době docela mimo, Fonigni sice teď nějakou dobu zřejmě díky zranění nehrál, nicméně zápasy co uhrál naznačují, že už je v pohodě a kurs přes 3 je podle mě nesmysl...
Nalba(-2,5) Gasquet -1 kurs cca 2, mezi těmito dvěma hráči je brutální bilance 5:0, frantík doposud uhrál jediný set, takže věřím, že Nalbandian má větší šance vzhrát i s hcp 3 gamů, než říká kurs...
Fognini vybornej kurz, hraju rovnez 2.
dale to vezmu po turnajich
v Queensu bych videl postupujici Nadal, Nalbandian, Djokovic a Murray.
v Halle na trave se da vsadit Kohlschreiber a Llodra a dal pujdou Fedex a Blake.
Warsava - jiz zmineny Fognini, dobrej kurz je na O. Hernandeze, Davydenko a Monaco to zrejme zvladnou.
z WTA z povinnosti prubnu Mattek, vyhrala mi ted trikrat po sobe tak budu loajalni.
koukám forma, jedinej kdo neklapl byl Oscar Hernandez, když nepočítám nenastoupivšího Murrayho... gratulace...
Původně odeslal zemedelec
JJ Nalbu jsem musel dát za 3,6 na pinu uvidíme![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
hodnotně jsme vybralividěl to někdo odcházel jsem za stavu 1:1 a 40:0 pro Nalbu myslím a zdá se že jsem viděl asi všechno co předved
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
njn, není každej den posvícení, resp. včera alespoň pro mě všechno špatně, zkoušel jsem ve vysokých kursech, že MOnaco ještě otočí zápas s Robredem, měl snad 7 breakballů během posl. 2 jeho podaní, ale nic nedal, celkově breakbally 1/11, Robredo naopak 100% úspěšnost 3/3, zkoušel jsme i otočku v zápase Blakea s Kohlschreiberem, taky nic, a dorazili mě ?panělští kopálisti gólem v nastavení, hrál jsme remízu a ?védy opět ve vysokých kursech v době, kdy ?panělé vedli 1:0, tady jsme si alespoň pojistil vklady... Tady ale musím uznat, že si ?panělé vyhrát zasloužili... Nalbu jsem neviděl, jen výsledek, tuším to tak bylo i lepší![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |