Díky Orbi za uvítání a snahu o pomoc.
Tak už se ten problém s nalogováním snad vyřešil. Ani nevím, jestli jsem k tomu přispěl já nebo pina. Jediný, co jsem ještě jako absolutní laik zkusil bylo automatické obnovení systému do zpětného bodu nastavení, pak se to myslím napodruhé rozběhlo. Nakonec bude ale pravda možná úplně někde jinde.
Jinak při dopisování s CS mě potěšila rychlost odpovědí a asi i snaha skutečně člověku pomoct.
S tím profíkem bych zatím brzdil. Já se vždycky radši držím při zemi a pak jsem příjemně překvapenej. ?ádný tvoje úvahy(a i dalších lidí na fóru) nejsou zbytečný. Pokud nepomůžeš přímo mně(jako že většinou jo), tak určitě aspoň někomu jinýmu. Já totiž možná dokážu najít kursovou hodnotu(vzorek několika tisíc sázek, tak snad již nejde o náhodu) ale například o odvětví jako celku toho moc nevim.
Dvacetinásobkem jsem nechtěl nikoho ohromit(na druhou stranu mě někdy až mrazí co všechno je taky možný). Je jasný že v budoucnu již takového zhodnocení nikdy nedosáhnu. Nikdy již nubudu mít možnost věnovat sázení tolik času, úsilí, nikdy již nebudu sázet v tak velkých objemech(i když někdy méně znamená více) a hlavně: díky limitům bohužel nadešel čas opustit minoritní ligy a zde je ROI samozřejmě vyšší. Reálné zhodnocení na sezónu vidím někde mezi 2 až 4 násobkem(ještě jsem ale nezažil skutečně velkej propad, kterej taky příde, tak tady nechci machrovat nějakejma nadhodnocenejma číslama).
S těma sázkovkama to vidím zhruba jak píšeš. Mít tak 6 - 8 Áček a příp. 2 burzy(Betfair na fotbal a tenis a pak ještě jednu na americké sporty).
Jako prvni volbu ze sázkovek vidím Greek(americke sporty) a asi Canbet(fotbal). Nevim jestli jsem vypozoroval správně, ale na fotbal, který sázím nejvíc je nejlepší pina, betfair a potom možná Canbet(Expekt?). Jde mi o to, aby kursy na AH byly alespoň 1,90x1,90 a pokud by člověk vybíral, aby se nemusel měsíc doprošovat. U sázkovek zaměřených na US trh mi vadí(sice taková drobnost) pokud nemají decimální kursy. Takovej kurs -174, to je teda něcoAsi u nich pojedu jenom underdogy, tam je kurs jasně danej a hodnota tam stejně většinou je taky.
Tak a? se nám všem daří.
A sorry za tapetu.

Odpověď s citací