Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 23 z 23

Téma: Tenis - nabitej tejden

už nemám přítelkyni...
    ahoj, Venturu sem dal protoze Robredo mi v posledni dobe prisel hodne jalovej - v tomhle roce v podstate bez vysledku a Ventura loni ve Valencii zahral vyborne a vysledky na antuce ma, i kdyz samozrejme hlavne z challengeru. navic se jedna o zapas dvou hracu ze stejny zeme coz dost casto konci nejakym prekvapkem (plati hlavne pro Cechy )

s Ascionem mas pravdu, spatnej tip ...

s tou bilanci to znam, znamej na me ma v tenise snad 0-15, neni schopnej mi dat set ani ze stavu *5-0 pro nej

jinak diky za reakci, podobne diskuze jsou k nezaplaceni a taky duvod proc sem chodim

edit: jeste prihodim tipy - Garcia-Lopez kurz 3 a Gimeno-Traver, ale jen 2,1. z WTA premyslim o Savchuk @ 2,65
    Discovering magic of BF Trading

Jinak já dnes dal pouze Polanského 3,05 na 5 dimes to jsem nějak nepochopil
    Peter Polansky (CAN) v. (6)Jo
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

pekne aj aj novy ucet sa mi podarilo urobit kvoli tomu na dimes

paráda
    jinak
    Hocevar ok
    Capdeville dostal pěknej nářez ale naštěstí jsem to nějak prováhal a nevsadil už jsem jak ty odborníci na tipování,když něco nevyjde napíšu že jsem to nevsadil a dodatečně pak dodám ještě co jsem sice nenapsal ale vsadil,ale funguje to % jdou nahoru

zejtra Verdasco 2,9 bwin
    Korolev 2,5 pin

Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

už nemám přítelkyni...
    mno tak ja vcera jen Savchuk, Gimeno pres 2 tie KO a GL taky nic i kdyz toho jsem daval za malo (kdyz uz Franta zminil to tipovani.cz )

dnes opisu Verdasca, Korolevovi neverim - je jasne ze po tomhle prohlaseni Verdasco rupne a Korolev pujde hladce dal
    kurzy pod dva jsem si zakazal ale mam nutkani dat Kirilenko, Benesovou, Robreda - asi to placnu na stryyke.com, mam tam jeste 5Eur vanocni bonus

A dnes posledni sazka kterou jsem uzavrel je Marat Safin - vitez French Open v kurzu 101. mam tuseni jako Kemr v Cirkusu Humberto ze Federer vypadne s Canasem, Nadal s Moyou, Djokovic s Mathieu a zbytek pole uz Marat udola - jedinej kdo ho muze zastavit je Verkerk, kterej tenhle tyden slavi comeback

když víš jak to dopadne proč to nevsadíš obráceně smutný je že měl verdasco 5:3 ve třetím setu a mečbol při svým servu

dneska zřejmě někdo na dimes je slušně sjetej když koukám na kurzy na kvaldu Vasselin 5,5 proti ivošovi to je hustý

vasselin skreč to měli zas jednou kliku

už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal Frantisek
    když víš jak to dopadne proč to nevsadíš obráceně smutný je že měl verdasco 5:3 ve třetím setu a mečbol při svým servu

mno tak to byla hezka predtucha s tim stavem 5-3 mi to ani nerikej, tohle se vzdycky deje jenom v muj neprospech, naopak jsem to snad jeste nezazil ...

Pravidla přispívání