ten Horna prodává , je zraněný nebo jen hraje blbě ? minule mi ruka cukala , ale nakonec bohužel jsem proti nehral...jen jsem někde četl , že za stavu 2:1 ve třetím pro něj ukončili na betfair livesázky ... GLPůvodně odeslal zemedelec
Zdravicko, nabidka tohohle tydne je neskutecna, 3 ATP, 6 challengeru, 2 WTA tak hura do boje
z toho co 5D zatim vypsali davam Horna - Zverev 2 @ 3,5 - Horna minuly tyden dokazal prohrat s Arnaboldim a v takovymhle kurzu mi prijde Zverev hratelny ... V Estorilu zkusim Karanusice za 4. jeste by mohl Gabashvili .. kurz 2,1
tak GL
Discovering magic of BF Trading
ten Horna prodává , je zraněný nebo jen hraje blbě ? minule mi ruka cukala , ale nakonec bohužel jsem proti nehral...jen jsem někde četl , že za stavu 2:1 ve třetím pro něj ukončili na betfair livesázky ... GLPůvodně odeslal zemedelec
nebudu soudit jestli to bylo prodany nebo je fakt psychous, ale prubeh zapasu Horna - Arnaboldi byl divnej. prvni set 6-0 pro Hornu, druhej set 4-6 a Horna porad tahal za kratsi konec, odvracel bp a tak. ve tretim se nechal hned na zacatku breaknout, takze 0-1* . potom vyhral 10! balonu v rade, stav 2-1* 30-00 a od ty chvile uz zase nic neuhral, finalni vysledek 2-6.
stejne je to krasnej sport![]()
v rusku jistě souhlasí ...Původně odeslal zemedelec
![]()
cau, horna nevim nevim, prece jen chall a ATP turnaj je rozdil, zverev ma hru spis na rychlejsi povrch, zalozenou na servisu, horna na antuce výborný, ale nemusím ho, dost skrecuje, neni citelnej, NB zapas
libi se wozniak proti lino (2,2), wozniak jde z kvaldy, lino ted nic moc, dale darcis proti garcia lopezovi (1,, lopez podle me lepsi na hardech.
můj dnešní pokus , stejně jsem šel kolem do kšeftu![]()
http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat ... 6cf8dd080a
Asi nejsi sám, kurz pár minut před zápasem je na Wozniak kolem 1,7.Původně odeslal krystof
Zverev pohoda,pěknej typ jsou to dva potencialem stejný hráči a Horna je dost psychouš taky to tak dopadlo,já to bohužel prospal td jsem dal ještě Armando 3,01 a dubl Briaud/young 2,9
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Armando hezky![]()
dnes mam Dolgopolova proti Brownovi za 1.909 a potom asi placnu akovku z deseti favoritu do sebe, neni cas ...
dubl mě nenastoupil včera takže nic,armando ok
dneska je toho strašně moc a tuším nějakej pruser,tušil jsem že vyhraje mamic nedal jsem,vybral jsem dneska zatím Safin 3,25,Quintero 3,8,Beygelzimer 5,02 za poloviční vklad,shaugnesy 2,54 tam bych dal 1,7 osobně
hratelnýho je toho moc Korolev ,spadea a další ale počkám jak to bude vycházet
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Safin ok,Quintero ok,Beygel 5:7 ve třetím![]()
Korolev ok Spadea ko ale tyhle jsme nakonec nedal
tu Beygel jsem ti odmodlil jáPůvodně odeslal Frantisek
práci čest
![]()
Dolgopolov OK, rovnez me vyhrou potesil Kuerten aniz bych ho tedy sazel ...
dnes na prvni pohled hratelny Ascione proti Gicquelovi @ 2,6 - zapas dvou francouzu takze vyssi kurz je jasna volbadale Ventura proti Robredovi za 3,6 a Stevenson proti Jankovic @ 14 - cokoliv nad deset proste davam
vse za minimalni vklady.
tak H?
jeste zkusim Benesovou proti Penette kolem 4 ...
čau,Beneška dobrej typPodle mého názoru ale podcenuješ vzájemný bilance hráčů Ascione a jeho výsledky záleží tak na 80% podle toho jestli si na hráče věří nebo ne a podle bilance bych neřekl, Ventura je o třídu níž než robredo a nikdy si na něj ani neškrtnul,vím že píšu až po zápase protože jsem se před chvílí vzbudil ale myslím to v dobrým a napsal bych to i před zápasem.Bilance kor takhle výrazný nejsou dílem shody náhod bud si nesedí stylově nebo vznikaji komlexi který se hodně těžko překonávaji,dvakrát tříkrat neštastně s někým prohraješ a máš to v sobě,kdo dělal nějakej individualní sport ví o čem píšu.
Jinak já dnes dal pouze Polanského 3,05 na 5 dimes to jsem nějak nepochopil
jinak hodně štěstí do dalších boju zemědělče děláš pokroky![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |