Peter Polansky (CAN) v. (6)JoJinak já dnes dal pouze Polanského 3,05 na 5 dimes to jsem nějak nepochopil
ahoj, Venturu sem dal protoze Robredo mi v posledni dobe prisel hodne jalovej - v tomhle roce v podstate bez vysledku a Ventura loni ve Valencii zahral vyborne a vysledky na antuce ma, i kdyz samozrejme hlavne z challengeru. navic se jedna o zapas dvou hracu ze stejny zeme coz dost casto konci nejakym prekvapkem (plati hlavne pro Cechy)
s Ascionem mas pravdu, spatnej tip ...![]()
s tou bilanci to znam, znamej na me ma v tenise snad 0-15, neni schopnej mi dat set ani ze stavu *5-0 pro nej![]()
jinak diky za reakci, podobne diskuze jsou k nezaplaceni a taky duvod proc sem chodim
edit: jeste prihodim tipy - Garcia-Lopez kurz 3 a Gimeno-Traver, ale jen 2,1. z WTA premyslim o Savchuk @ 2,65
Discovering magic of BF Trading
Peter Polansky (CAN) v. (6)JoJinak já dnes dal pouze Polanského 3,05 na 5 dimes to jsem nějak nepochopil
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
pekne aj aj novy ucet sa mi podarilo urobit kvoli tomu na dimes![]()
paráda
jinak
Hocevar ok
Capdeville dostal pěknej nářez ale naštěstí jsem to nějak prováhal a nevsadil už jsem jak ty odborníci na tipování,když něco nevyjde napíšu že jsem to nevsadil a dodatečně pak dodám ještě co jsem sice nenapsal ale vsadil,ale funguje to % jdou nahoru![]()
zejtra Verdasco 2,9 bwin
Korolev 2,5 pin
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
mno tak ja vcera jen Savchuk, Gimeno pres 2 tie KO a GL taky nic i kdyz toho jsem daval za malo (kdyz uz Franta zminil to tipovani.cz)
dnes opisu Verdasca, Korolevovi neverim - je jasne ze po tomhle prohlaseni Verdasco rupne a Korolev pujde hladce dal![]()
kurzy pod dva jsem si zakazal ale mam nutkani dat Kirilenko, Benesovou, Robreda - asi to placnu na stryyke.com, mam tam jeste 5Eur vanocni bonus
A dnes posledni sazka kterou jsem uzavrel je Marat Safin - vitez French Open v kurzu 101. mam tuseni jako Kemr v Cirkusu Humberto ze Federer vypadne s Canasem, Nadal s Moyou, Djokovic s Mathieu a zbytek pole uz Marat udola - jedinej kdo ho muze zastavit je Verkerk, kterej tenhle tyden slavi comeback![]()
když víš jak to dopadne proč to nevsadíš obráceněsmutný je že měl verdasco 5:3 ve třetím setu a mečbol při svým servu
dneska zřejmě někdo na dimes je slušně sjetej když koukám na kurzy na kvaldu Vasselin 5,5 proti ivošovi to je hustý![]()
vasselin skreč to měli zas jednou kliku![]()
Původně odeslal Frantisek
mno tak to byla hezka predtuchas tim stavem 5-3 mi to ani nerikej, tohle se vzdycky deje jenom v muj neprospech, naopak jsem to snad jeste nezazil ...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |