Citace Původně odeslal davson
díky moc za odpovědi

ještě se chci zeptat: když tam je že s min. kurzem 2,0 to znamená když bych měl na sázence více zápasů, ale jako bylo by to na jednom ticketě (myslím že se tomu říká kombinovaná sázka) tak každý z těchto zápasů musí mít min. kurz 2,0 ?
spis nez kombi se tomu rika AKO
ano, to by melo byt mozne
popř. kdybych se rozhodl že onen bonus nevyužiju tak tedy stačí když budu mít na účtě vždy min. 200 (pokud jsem vložil jako v minule) a to znamená že jsem onen bonus nevyužil že? teoreticky kdybych potom nějak vyhrával a podařilo se mi protočit požadovanou částku, ale na účtě měl pořád ty 200 tak se ten bonus nezapočítá či ano?
pokud budes mit na ucte vzdy 200, tak muzes vybrat TEORETICKY kdykoliv a seberou ti jen tech 200 max
tedy neuplatni se ta klauzule ohledne vyher odvozenych z bonusu
ale pocitej s tim, ze ti lide na zakaznickem oddeleni casto taky nebyvaji uplni inteligenti, a casto napriklad ve shodnem pripade rozhodnou uplne jinak
pripad, ze nedotocis prideleny bonus obvykle chce nejakou emailovou vymenu a vysledek byva clovek od cloveka jiny
a ještě jedna otázka ohledně vkladu: jde abych poslal si na svůj herní účet peníze pomocí bankovního převodu aniž bych u banky měl účet? a potom případně vybrat peníze na moneybookers?
vklad na sazkovku muzes udelat JEN ze sveho uctu (at moneybookers nebo bankovniho)
bacha na to, sazkovky rady prijmou vklad, ale pak muzes mit problem s vyplatou, pokud ucet odesilatele neni shodny s uctem na sazkovce

nevim chlape presne co mas za problem, tipl bych si ze ti neni 18let - v tom pripade je sance, ze si ty (pod svym jmenem) legalne vsadis a dostanes love zpet, dost mala
muzes mi napsat soukromou zpravu, jestli mas neco na srdci, s cim nechces jit primo na forum - jsem ti k dispozici