Jasně, na IW jsou limity velice, ale velice nízké (250, 500, 750, 1.250,- Kč). Za 1.250 jsou všechny live zápasy, významné zahraniční fotbalové ligy, ale i třeba 2. německá, LM, kvalifikace, přáteláky a třeba velké tenisové turnaje. V arbu jsou u nich denně desítky zápasů. Namátkou vezmu věc, kterou jsem vysledoval. Vezměte si arby IW proti PN. Tyhle arby vznikají při pohybu lajny na PN. Ano, IW v tu chvíli spí na všem. Vezmu zhruba vzorky z posledního roku. Roste vám v takových případech konto na IW?. Zdá se mi, že se to přelívá, na první pohled nepochopitelně, pomaličku směrem k PN. Velice opatrný závěr: Hodnota je dlouhodobě při těchto změnách právě na straně PN. A to na IW je navíc většina těchto arbů v kursech pod 2,00, takže na PN je většina takových arbů zákonitě v kursech nad 2,00.
Nevím, co si mám o IW myslet. Nechávají to tak schválně a v kombinaci se zmírněním rizika vlivem povolení nízkých vkladů na tom profitují ? IW je v tomhle dnes extrém proti zbytku trhu. Nechce se mi věřit, že by takový stav nechali několik roků, kdyby na podobných věcech dlouhodobě byli ve ztrátě.

Odpověď s citací