však mi také 18 není.. jinak bych to vůbec neřešil..
však mi také 18 není.. jinak bych to vůbec neřešil..
tak v tom pripade by som ti odporucil najprv navstevovat kamenny tipsport a fortunu a potom sa vrhnut na net... zbytocne si komplikujes zivot a moze ta to v konecnom dosledku stat prevedene peniaze...
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
ne muze, ale BUDE ho to stat prevedene penize, pri vyberu chteji kopii obcanky![]()
však to nebude na mě ale na osobu které už 18 je
no len aby ta po nejakom case nevzali v kazajke - ROZDVOJENA OSOBNOST![]()
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
posila interwetten v eurech nebo CZK?
na ucet v mbank to asi poslat nemuzu, nebo uz maji swift?
jake jsou dalsi moznosti vyberu? (po 1., ktery je povinny na BU)?
Díky
Původně odeslal papez.krokodyl
u interwettenu jsem sázel, hodně slušná sázkovka, neměl jsem jediný problém. Tuším že jsem jim tam hodil jednu z možností swfitu
Re: mBanka a její SWIFT
08-01-08 16:23, ---.netbox.cz
6
na stránkách ČNB jsem v seznamu bank (http://www.cnb.cz/m2export/sites/www.cn ... ank_CR.pdf) našel u mBank kromě číselného kódu 6210 také písmenný kód banky BREX, analogicky podle kódů ostatních bank je format SWIFT tvořen vždy touto zkratkou, pak je CZ a pak je u většiny bank PP, PX nebo dvoumístné číslo, takže mmBanka bude mít nejspíš BREXCZPP nebo BREXCZPX
Tak uvídíme, zda se s tím Moneybookers spokojí.
Zkus tam hodit BREXCZPX a pošli si menší částku a uvidíš, jestli to projde...mě to chodilo v pohodě a peníze posílajíc v CZK.
mBank žádnej swift/bic nemá a mezinárodní platby neumožňuje (jen přes kartu).
U Interwetten jsem naštěstí všechno vždy prohrál po cca 1,5 (snad požadovali 3) protočení vkladu (na dogy mají špatný kurzy) a tak jsem tam nepotřeboval vybírat.
Interwetten mi přijde hodně podobná bWinu a ti to posílají mezinárodním převodem, nejdřív ti v sázkovce převedou CZK na EUR a ve tvojí bance se to zpátky převede na CZK plus poplatek 100 kč za převod měn - posílal jsem to na spořicí týdenní revolvingový účet v ČS, který mám zřízený na případné větší výběry z mBank. Dělal jsem dva výběry, jednou byla ztráta 3 % a po druhé 2 %.
dovolím si odpovědět ještě jednouPůvodně odeslal papez.krokodyl
Dobrý den, pane xxx.
Takže platba je již ve stavu odesílání.
Při odeslání z účtu v Raiffeisenbank v Česku na český účet by opravdu SWIFT neměl být potřeba.
Peníze by mohly dorazit ve čtvrtek +- 1 den.
S pozdravem
INTERWETTEN.com servisní tým ( Česká a Slovenská republika )
http://www.interwetten.com/responsible_gaming
Odesláno: po 17.3.2008 14:16
Komu: Interwetten Service CZ
Předmět: RE:
Bohužel Mbank opravdu ještě nemá SWIFT kód který slouží k mezinárodním platbám. Já tam nakonec něco zadal, tak uvidíme jestli to projde, zahraniční styk se při výběru stejně nepoužívá (myslím že jste psal že interwetten má již banku i v čr) takže by to mělo být v pohodě. Kdyby peníze nepřišli do týdne, tak bych se ozval.
S pozdravem
xxx
Takže oni posílají platbu z českého účtu, tak by neměl být problém, pokud chtějí do pole napsat swift kod, tak jim tam napiš výše uvedné možnosti a půjde to.
interwetten , docela zabrzdena sazkovka s posunem kurzu, velmi dobre kurzy na favority.Otazka za kolik to naberou, ja sazim maximalne kolem bura a zatim nebyl problem. Mockrat jim dekuji za lonskou navstevu Grand Prix Brna, setkani s Peskem a motani po paddocku.
čejene, diky moc za na nazory a vitej na foru
Gambling feels like endless ejaculation
to už si s tím ověřováním dělají kozy, ne?"Zadejte prosím Vaši emailovou adresu a požadovanou částku Poukazujeme na to, že výplaty pomocí Moneybookers můžeme provést z bezpečnostních důvodů až po jednom úspěšně provedeném bankovním převodu na Váš bankovní účet a po obdržení kopie Vašeho cestovního pasu. "
obcanka, faktura, vypis z banky ...![]()
a ještě strhnou 2%
jestli to nekoho bude zajimat...poslal jsem ITW 10.000,- (cz banka, KC), pripsali mi bonus 5.000,-, po druhe vyhrane sazce mi nedovolili vsadit vice nez 750,- a i to byla spise vyjimka (vetsinou 500,-, nekdy 250,-) Prosazet jsem musel 45.000,- s kurzem od 2 vyse. Nekolikrat jsem to vzdaval, ale byl jsem se tak nasr...., ze jsem si rekl, ze ten jejich opruz vydrzim. Podarilo se cca za 2 mesice. Pri 1.vyberu chteli naskenovane vsechny mozne doklady, ale penize do cz banky a bez ztrat poslali...
Ja si u nich zalozil ucet hned jak zacali mit reklamy v Cr. Vsadil jsem tam nekolik sazek na dropy v rusky lize za 1000E!!! Pak jsem jeste dost livkoval a limit prisel az cca po mesici
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |