Zdravim vsechny, jen par nazoru, abych videl, jestli mi prinese stesti, kdyz se vyjadrim verejne. K tem zapasum, co dava matesovka:
Harkleroad podle meho na Radwanskou nebude mit co zahrat. Normalne hracky teto urovne neporazi, se Safinou to byla docela vyjimka zpusobena spis spatnou formou Safiny. Polka se svoji defenzivou ji vsechno vrati a bude cekat na chyby, ktere prijdou, Harkleroad bude tezko schopna sazet ji tam esa a jeden winner za druhym.
To si radeji ve stejnem kursu (aktualne 3.59) zahraju Mirzu proti Hantuchove. Hantuchova prvni turnaj po skreci a tohle pro ni bude prvni tezky zapas. Pomalejsi povrch bude trochu eliminovat servis Hantuchove a pokud to tam Mirze bude trochu padat, sanci rozhodne ma. Problemem je, ze to casto hraje dost na riziko a obcas se ji to nevyplaci.
Wozniacki je podle me dost podkurs, je to sice velky talent, ale na tyhle hracky zatim nema (viz. hodne hladke prohry s Davenport, Sharapovou a Ivanovic na poslednich 3 turnajich). Kuznetsova sehrala divny druhy set s Cibulkovou, kdy prohravala 0-5 a 2-20 na micky, nacez z niceho nic stahla 4 gamy. Wozniacki ale nema defenzivni schopnosti Cibulkove, ktera mohla cekat, ze bude Kuznetsova i vlivem vetru chybovat.
Bondarenko v kursu 10 proc ne, ale Sharapova je v soucasne forme jasna svetova jednicka.
Rozhodne se mi libi Schiavone za 5.40, v Dubaji odehrala famozni zapasy a Ivanovic neni urcite v top forme (ztraceny set s Olaru a 10 odvracenych bb s Garbin).
Z muzu mozna Robredo za 2.34, ktereho vidim s Ljubicicem spis 50-50. Ljubicice uz letos nemam rad, podle meho je za zenitem a drzi ho uz jen servis. Pomalejsi povrch a buldoci hra Robreda by na nej mohlo platit.
A Karlovic za 2.62 by mohl uservirovat Murrayho v prvnim setu, taky 50-50 zalezitost.