k patecnim tipum...
Acasuso Mirnyi 57 57 OK
Safina 76 75 KO, over 19,5 i hcp +4,5 vyšly..
Cibulka Arvidsson KO , bohužel Sofie nezvládla koncovku 1.setu, vedla už 5:1, aby ještě zvládla po žensku 57 prohrát, ve druhém hned vedla 20 a mela breakball na 30, nepromenila, naopak otocka na 24, jeste zpet na 44 a konec...
Dnes se mi libi hcp sazka na Isnera(+3,5), jeho styl hry moc nemusim a ani na nej nijak zvlast rad nesazim, nicmene nic naplat, jeho podani se prorazi velmi tezko a z toho vychazi i ma dnesni sazka, verim tomu, ze prinejmensim jeden set privede do TB a v dalsim nebude vic jak 1x breaknut, zrada bude, pokud to dopadne podle meho scenare a skonci to 76 63, ale presto to risknu...
Dalsi sazka opet proti Safine, v pohode zdaleka neni (o cemz podle me svedci i velky pocet dvojchyb-na zacatku 2.setu jich bylo 7, dal jsem to uz nesledoval..), i kdyz v patek to na Craybas jeste stacilo, cistou dvojku hrat asi dnes ani nebudu nebo vylozene symbolicky, Craybas jsem veril preci jen o trosku vic (i kdyz Harkle i Craybas jsou na tom myslim docela podobne...), ale kursy sly oproti patku vyrazne niz, 5,0 neni uz ani nahodou, spis nekdo okolo 3-3,5, ale opet se mi libi hcp (+4,5) sazka na Harkleroad, popr. over 20,5

Odpověď s citací