Zkusím přispět se svou troškou do mlýna, dnes mě docela zaujaly 2 resp. 3 zápasy z IW
Acasuso Mirnyi 2 kurs 2,4 Betfair ..ještě před rokem dvěma by to bylo vypsáno opačně, pravda, Maxovi to teď vůbec nejde, zřejmě má svá nejlepší tenisová léta za sebou (alespon v singlu), Acasuso naopak už není úplný tragéd na hardu jako ještě před pár lety, nicméně Mirnyi se prokousal kvaldou, i z toho je vidět, že stále bojuje a hrát chce a myslím, že na Acasusa to stále může stačit... Vzájemné zápasy.. 1:0 pro Acasuso antuka 2005

Cibulková Arvidsson 2 2,92 BF
ženský tenis sleduju ještě míň než mužský, nicméně tohle mě prásklo do očí hned včera, když to vypsali, jejich šance vidím docela vyrovnaně, resp. bude podle mě záležet, jak to bude Arvidsson trefovat... Doposud spolu nehrály..

Safina-Craybas 2 5,0
Safina se letos docela trápí a prohrává i s hráčkami, s nimiž měla (vysoce) pozitivní bilanci (Zvonareva, Chakvetadze, Peer), naopak Craybas hraje na své poměry docela dobře či dokonce nadprůměrně, takže mě vůbec nepřekvapí, jestliže nevyrovnané a trápící se Safině způsobí problémy... Budu hrát čistou dvojku a zvažuji i hcp nebo over, je pravda, že hcp je vypsán alespon u Hilla, kde je hraju, jen o 4,5, což je docela na hraně...

Cibulko