http://ekonomika.ihned.cz/c1-23066180-s ... ach-bankam
sice to ma byt na zbozi ale sazka ma uz i pripraveny net sazky, takze bych se nedivil kdyby to cele spojili
http://ekonomika.ihned.cz/c1-23066180-s ... ach-bankam
sice to ma byt na zbozi ale sazka ma uz i pripraveny net sazky, takze bych se nedivil kdyby to cele spojili
Gambling feels like endless ejaculation
No.. ono to zase nebude tak špatný nápad. Vzhledem k tomu, že 1/3 zisků bank pochází z poplatků, tak se rozhodl, že jim kousek ukousne.Původně odeslal Orbital
Jak nepoužíváš háčky, tak jsem si chvíli myslel, že se nám Gustav probudil.![]()
![]()
jen aby nenarazil na CNB, nema ji jak MF pod palcem, ono ty banky si zase hraji na svem pisecku.... uvidime, ja uz se tesim az konecne jednou zaplatim v hospode pres MB
Já si z prdele založil tu jejich to jejich sázkové konto, a nic moc. Klienti sazky jsou většinou burani sázejících š?astných deset a sportku, takže nevím jak s tímhle chtějí prorazit.
IMHO je tenhla Sazka ewallet hloupost. Proč bych si měl něco koupit přes net a pak to jít zaplatit někam k sazka terminálu? Pokud jde o zboží, tak mi ho stejně musí přivést, takže zaplatím při dodání, pokud jde o službu, tak použiju platební kartu. Proč se trmácet někam k Sazka terminálu? Nevidím v tom prostě žádnou výhodu.
ted jsem se koukal na nabidku , vypsali i oberligu , snad jim to vydrží aspon rok a neco jim ujde , tak jak chanci když vypisovala 3 nemec. ,,, některe zapasy měli luxus kurzy ... ale jinak , nic převratneho ,,, yo,yo hoši kurevski zaspali dobu , ale něco si tam vložim a časem využiju , každy děla chyby ... ovšem , otazka jsou vklady - i když kolem baraku mam par terminalu![]()
asi jsem nejakej nostalgik, ale je mi lito, ze Moneybookers, tj. penezenka co uz davno ma zdroje i infrastrukturu zvladat podobne operace jako nakup jizdenky, neni pouzivana
Novy zpusob pro platbu letenek a vnitrostatnich jizdenek
STUDENT AGENCY nabizi svym klientum dalsi moznost platby online.
PaySec je moderni on-line system pro rychle a bezpecne nakupovani na internetu. Hlavni vyhodou je, ze klient nevystavuje sve osobni udaje ani cislo kreditni karty zadnemu nebezpeci a platebni transakce probehne behem okamziku.
PaySec odesle ci prijme platbu ihned, a to i v noci a o vikendech. Zaplatit muzete zive a tim zrychlite dodani jakehokoliv nakupu na internetu. Pritom placeni ?pejskem? vas nic nestoji.
Jak zaplatit?
Jakmile si zridite svuj PaySec na www.paysec.cz, staci si jej nabit a uz muzete platit on-line. Registrovat se muzete primo ze stranek www.studentagency.cz, nezabere vam to vic nez 2 minuty. A az budete platit za jizdenku, staci kliknout na PaySec a mate zaplaceno.
Soutez pro Vas
PaySec pro Vas prave ted, ve spolupraci se Student Agency, porada soutez o zajimave ceny. Chcete vyhrat notebook, certifikaty na mezinarodni jizdenky nebo iPod 4GB? Staci si v obdobi od 15.9. do 14.10 otevrit PaySec, koupit si jizdenku na www.studentagency.cz v min. hodnote 50 Kc a dalsich 50 Kc utratit u jakehokoliv e-shopu podporujiciho PaySec. Více na www.paysec.cz.
www.paysec.cz - Komukoli. Za cokoli.
taky bych to mel jednodussi (nebavi me ty neustale cachry s penezi)
a konecne by ty peniye nesly mistnim ceskejm zlodejum
..
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |