Eintr. Braunschweig - Rot-Weiß Erfurt

Domácí tým nabuzený výhrou v Aue dnes požene o útoku cirka 17 000 hlav. Je třeba nepodlehnout náladě a hrát trpělivě , čekat na šance. Eintrach má v obraně ostřílené borce , nová posila Schanda kopal minulý rok 2. ligu , rumun Nastase dokonce i zažil 2 mače ligy mistrů , kopal serii A.Tihle borci by se neměli nechat ztrhnout k nepředleženostem.V útoku má domácí tým taky šikovné hráče , vesměs mladší dravce , jenž si vytáhli z oberligy.
Sestava by měla být bez problémů , v nominaci na zápas jsou všichni z minula.

Hosté už by jistě vzhledem k tomu , že minule doma nevstřelili ani branku , v sestavě viděli střelce Bunjaku , měl by být na lavičce.Jistě by měl do sestavy naskočit zkušený T. Judt , nová posila zálohy.

Hosté minule doma údajně ve druhém poločase nevěděli co hrát , nemohli se dostat do tempa , tlaku ani šancí.Dnes to bude , jistě jako vždy otázka první branky , já věřím že jí dají domácí.Zdá se mi zde dobrá sázka - na dle mne lepší tým.

Pokud (jak věřím) padne branka už v prvním poločase , jsou zde dobré vyhlídky pro over. Minule doma nabídnul Erfurt hostům z Dráždan víc jak dvě dobré příležitosti jen v poslední půlhodině.

Tip 1 @ 2 expekt
Tip OVER 2,5 @ 1,990 pinna