No dneska tam nevidim nic jasneho(krome Dallasu ovsem).Zkousim jen Sacramento-Utah over 212.5.Mozna jeste Toronto over 195.5...
normalni sazkar me zabije, ale Dallas ML 1.18 v synotu ted je proste blbost, pokud tam chcete necim nahnat kurz, tak tohle ma ohromnou hodnotu a nedivil bych se kdyby pin mel dnes 1.06 nebo tak; MEM jestli vyhraje 5 zapasu do konce sezony..no ja bych sazel Under 5
Gambling feels like endless ejaculation
No dneska tam nevidim nic jasneho(krome Dallasu ovsem).Zkousim jen Sacramento-Utah over 212.5.Mozna jeste Toronto over 195.5...
2ha pulka.. SAS/NY
chtel jsem NYK ML ale nedal pred zapasem, nyni opet proti vsem druha pulka O 96 2.36 /start byl 1.7/ zduvodneni pozdeji
Vidim dobre? PHO vytvoril novy rekord NBA v nejmensim poctu vstrelenych kosu za ctvrtku?4 body to je slusnej pesek..
)
I want to know God's thoughts... the rest are details.
myslim ze vidis blbe![]()
jinak SAS ok, asi jedina sazka na over, kazdy vi jak hraje SAS kdyz v pulce prohrava, zvlast proti utocnejsim teamum, jenze..tahle ztrata byla az moc velka, tudiz obvykly scenar, defenziva apozvolne dotahovani SAS a nizka 4/4 nebyla moc pravdpodobna, utkani melo vyhrat uz v normalnim case, ale polsedni dve minuty byly bez bodu nepocitam-li konec a 3ku na OT na buzzeru.. tedy nakonec prodlouzeni /coz byl taky faktor pro over zde/ vykonalo sve
nj koukam... se mi zasek refresh... tak to se moc nezdarilo![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
No hlavně, že jsi nesázel podle toho zaseklýho refreshe live![]()
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
No ano, ano... nedavno jsem se tady Formuly ptal jak vidi U/O v nejakym zapase..ponevadz se muze divat na tv a me se zdalo, ze jaksi hra zrychlila.. bylo mi receno do livka... joo ted to strasne zrychlilo, over bude v pohode... no pozde jsem zjistil ze ten blb ma naky DVR (buhvi co to je, nejaka pitomost co umoznuje sledovat primej prenos se zpozdenim) a s nekolikaminutovym posunem prave sledoval totez co ja na livku.. americanu lepe se neptatPůvodně odeslal Hombre
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |