pokud vyhraje Utah melo by to byt v overu, pokud SAS tak under, to rika fundamentalni analyza, samozrejme to muze byt vse jinak, jen muj postreh, taky neco prihodim, co opet prohrajePůvodně odeslal Unlimited
![]()
pokud vyhraje Utah melo by to byt v overu, pokud SAS tak under, to rika fundamentalni analyza, samozrejme to muze byt vse jinak, jen muj postreh, taky neco prihodim, co opet prohrajePůvodně odeslal Unlimited
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Under 194 na Utah nevypadá zle, ale přece jen je to za hranicí, kterou bych sázel. Mě dnes velmi velmi těsně vychází pick MEM-DAL O 201![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
pick MEM-DAL O 201, nechápu ten pick u U/O, nebo jaks to myslel ?Původně odeslal valuelama
![]()
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
ja myslim ze ten mem/dal kdyz se ti libi tak mnohem lepsi je zahrat prvni pulku 99 1.99, MEM muze dopadnout a DAL sice uz neni tak under jak minuly rok, ale proti MEM v blowoutu doma to zpomali na max, samej shotclock bude, ale ja sjem ted mimo, tak me neber zas tak![]()
dopadnout jsem myslel ODpadnout, coz se teda stalo no
zkousel jsem lehce over na druhou pulku, i kdyz under byl pres 50% tak 2.4 se nedalo odolat, no vynahradila mi to podobna sazka na DEN/NOK taky over
rad sazim proti pohybu ale CHAR/LAC O 94 -110 greek 2 units, tot vyjimka
no ta lajna vazne nebyla v poradku z 1.9 kurz sletel na 1.6 behem par minut
pn nemyslel pick jako PK ale pick jako "sportovni tip", az ted mi doslo na co ze se to ptasPůvodně odeslal Unlimited
Konečný výsledek SA Spurs - Utah 91-97Původně odeslal Unlimited
![]()
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
[quote="Orbital"]ja myslim ze ten mem/dal kdyz se ti libi tak mnohem lepsi je zahrat prvni pulku 99 1.99,
Měl jsem si nechat poradit, bývalo by to vyšlo![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
kdyz se podivas na posledni ctvrtku
http://www.sportsline.com/nba/gamecente ... 28_DAL@MEM
tak dallas co strela to v tom 24 sek limitu, minulej rok tak dallas hral pravidelne rozhodly zapasy a tenhle uz asi zas znovu
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |