Ten Houston je dobrej, ale nehraju ho, ostatní zápasy se mi nelíbíPůvodně odeslal valuelama
![]()
Dnes dávám Phoenix - Chicago, PHO - 7 a OVER 208![]()
Ten Houston je dobrej, ale nehraju ho, ostatní zápasy se mi nelíbíPůvodně odeslal valuelama
![]()
Dnes dávám Phoenix - Chicago, PHO - 7 a OVER 208![]()
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy
musim rict ze z toho co tu pisete se mi moc veci nelibi, Utah s HOU derby under je desivy, PHO nebudu delat chytryho uz se hraje, LAL/CLE under bych nedaval, totez SAC/SEA, spatny teamy budou bojovat, mozna na druhou pulku kdyz bude SAC vest, MIL/WASH ok
Gambling feels like endless ejaculation
Tak ten Over byla fakt minela, aspoň, že ten spread vyšel![]()
Ještě dávám Golden State - NY Knicks Under 219![]()
jo GSW se mi libi, ale pockal bych na druhou pulku a pokud GSW hodne povede, coz by meli, pac NYK je v rozkladu, lajna na druhou pulku tak 106.5
Dneska vidim jako jednoznacny pick NJN vs. MIN
o tom ze NJ je v pasce a hraje prachbidne nemusim jiste mluvit, spis bych se koukl na stranu domacich, Twolves, hraji posledni dobou v dobre pohode, ale vysledky na prvni pohled nejsou nikterak oslnive LAST 10 are 3-7, ale los to byl nadmiru tezky:
DAL, MIA, HOU, SA, GS 2x, PHO 2x, DEN, BOSv podstate jedinny slaby tym bylo MIA ktere MIN v poho porazila a HOU ktery tou dobou hral bez McGradyho ovsem na ty byli hraci Twolves kratci. I tak dokazali pochytit formu a porazit GS a PHO a v poslednim zapase jen o bod podlehnout BOS na jejich palubovce.
Myslim ze za zkousku rozhodne stoji MIN s HCP v zadech +1 za kurz 2.00
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
WSH/MILW U 97 +142 na druhou puli, over se mi libil ale zas moc velkej kurz
8 bodu za prvni minutu jooooo!Původně odeslal Orbital
OH MY GOD!Původně odeslal valuelama
Pátelé, kamarádi. Nemluvme na tomto místě o genialitě, prostě to byl hezký večer. Hlavně že jsem zůstal skromný a plný pokoryPůvodně odeslal Orbital
![]()
![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
Gratulace ! Jestli se ti todle podaří do týdne ještě jednou, pak klidně o genialitě mluvit můžeme !![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |