No asi to není špatná sázka, možná tam je i hodnota. Ale ona Sharapatka asi tady hraje v moc dobré formě. No budu držet palce, už proto, že mám Ivanovič mnohem raději než tu nafoukanou husu. Já si zahraju Ivanovic, ale až v livku.
Zkouším na PINN HCP +5 Ivanovič - kurz 1,99
Podruhé ze začátku Ivanovič nezaváhá, a jsem přesvědčen že hra bude vyrovnanější než všichni předpokládají. Výsledek 6-3.6-4 bude remíza ale myslím že ivanovič dokáže i víc.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
No asi to není špatná sázka, možná tam je i hodnota. Ale ona Sharapatka asi tady hraje v moc dobré formě. No budu držet palce, už proto, že mám Ivanovič mnohem raději než tu nafoukanou husu. Já si zahraju Ivanovic, ale až v livku.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Tak tohle fakt nevím,Ivanovic má pořád nejslabší stránku pohyb a Sharap ted hraje strašně rychle a neuběhala to ani Justine osobně by mě nepřekvapilo 6:2 6:1 vubec bych nevěděl co Ivanovic poradit aby vyhrála snad hrát samý esa a modlit se aby Sharapova dostala krizi na servu ale vše muže bejt uplně jinak samozřejmě
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |