Zobrazují se odpovědi 1 až 7 z 7

Téma: AO finále

AO finále

koukam kurz na Tsongu je 4.4 pred druhym SF na pinnacle
    co na to rikate odbornici? pro idiota jako ja se to zda byt pekne
    Gambling feels like endless ejaculation

na BF je 4.6, temer totez, muze byt ve finale kurz 1.26 a nizsi? a to jeste nepocitam s moznosti ze postoupi Djoko, to by pak byl zisk zarucen

Ptal jsi se odborníků, no nicméně zkusím Ti odpovědět já. První finále jakéhokoliv velkého turnaje a tím více grandslamu je hrozný nápor na psychiku tenisty. A i když Tsonga ukázal, že na to s.. a Nadala vyprovodil s nářezem, já si myslím, že ve finále prohraje.
    Takže smysl ta sázka má, jen když vyhraje semi Djokovič a zisk je zaručen, jak říkáš. Ale to si taky nemyslím. Federer je prostě na velkých turnajích nejlepší a udělá jak v semi Djokoviče, tak ve finále Tsongu. Ale je to jen moje domněnka.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

no to je totiz ta druha technicka hodnota co ted vidim... fedex zacal na vitezstvi AO na BF kurz cca 1.67 a momentalne je v SF a na stejne vysi, to je trochu divny ne? z tohohle mi vychazi, ze Djokovic /kurz zacinal na 15/ ma momentalne nejmin hodnoty ve futures (a i ta se prenasi do toho SF matche), takze ja Djokovice vynecham z tohohle duvodu

Djokovič na Federera má. Větší kurz na Federera než před zahájením AO je proto že nehraje zas v tak dobré formě viz Tipsarevič, ale i Blake ... Není tam už ta nadvláda jako dříve... Stále je z nich nejlepší ale Djokovič nebo Nalbandian ho dokázali porazit i v jeho nejlepší formě.

A vzpomínáte si minulý rok když dvakrát po sobě během týdne prohrá s Canasem na tvrdém povrchu ( v tom druhém zápase jsem za stavu 1-1 na sety a 2-1 na gemy pro federera s brjkem pošilhával po kurzu 100:1 )
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

No jo, Caňas, Nalbandian atd. Ale to nebyly Grand Slamy, a to je velký rozdíl. Na ty se Federer umí dokonale soustředit.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

no, mas jiste prehled ale ja na djoko kaslu, mam svy zasady ohledne technickeho sazeni a pokud hodnota futures neklesne ani v SF, neco je hodne spatne /chapu ze to bylo patrne valnou vetsinou sileny nadhodnoceni federera pred AO/, ale nelibi se mi to, zaroven ti preju hodne stesti, pokud vyhrajes budou bookies bohaty a to je jedine dobre

Podobná témata

1. NHL 2011 play-off finale
    By LadyMaster in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.06.2011, 06:06
  2. Finále MS hokej 06
    By Drátem do voka23 in forum Offtopic
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.05.2006, 12:52

Pravidla přispívání