ah prebornik z greek contestu![]()
ja bych se bal NYG ti jsou ted spatni
proti MINN SFG ML si tipnu +310 ted mozna nekde vic
a Indy, no to bych teda sice nevsadil, ale myslim ze prejedou BALT v DD, jak to tak chodi
ah prebornik z greek contestu![]()
ja bych se bal NYG ti jsou ted spatni
proti MINN SFG ML si tipnu +310 ted mozna nekde vic
a Indy, no to bych teda sice nevsadil, ale myslim ze prejedou BALT v DD, jak to tak chodi
Gambling feels like endless ejaculation
Sem taky chtel mit taky nakou tiparskou aktivituUvidime
![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
no muzem se vsadit u toho NYG o finskou vodku s jahodovym dzusem, splatno v herne TERNO, tento vanocni vikend... ci tip vyhraje, tak to nebude muset zkonzumovat
No vzhledem k tomu ze ty uz si predved jak se to da nezvladnout a nerad bych ti privodil dalsi tri- a vicedenni zaludecni obtize tak plati
Posledne dostala PHI od NYG jen o 13 tak uvidime co predvedou zitra![]()
no tak teda... PHI pokryti je zalezitosti zivota momentalne, asi si to hedznu jako zivotni pojistku proti![]()
oj ojD.Akers 57 yard field goal is No Good, Hit Right Upright, Center-J.Dorenbos, Holder-S.Rocca.
no v prubehu jsem skutecne malou sazku na nyg udelal, takze mame na utratu... bozee, porad mi je zle![]()
Nj uz se tesim do Terna) jinak tipy nic moc koukam.. DAL sotva vyhral a PIT totalne posral 2H..
ano to jsou taky ty dva tipy vuci nimz jsem nic nenamital, mam skvele nastavenej mozek momentalne, prohrava uplne vsechnoPůvodně odeslal LadyMaster
Hmm tak BALT malem porazi NEP a tyden na to si od INDY nechaj nasazet 24pt manko...![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |