Stempniak byl naposledy vypsany za 4.2 a Krejci za 4.5,takze mi v nabidce chybi![]()
Takze tyhle praktiky pouzivaji i Ceske kamenky???pokud budes peclive sledovat výpisy tak i u jinejch Sk je tohle normální, hráče v laufu tam někdy proste nenajdeš.
Stempniak byl naposledy vypsany za 4.2 a Krejci za 4.5,takze mi v nabidce chybi![]()
Takze tyhle praktiky pouzivaji i Ceske kamenky???pokud budes peclive sledovat výpisy tak i u jinejch Sk je tohle normální, hráče v laufu tam někdy proste nenajdeš.
jj, v nabídce zustávají často vyset zranění hráči, i ti co jsou třeba vytrejdováni tak jsou vypsani za starej tým...jistě víš![]()
a takdy, pokud je na někoho velkej náběr upraví kurs nebo ho stahnou v horsím prípade vubec nevypíší, třeba takovýho Laicha on fair před "zraněním" Fortuny nevypisovala a vyhodila rači kursy na tyhle feťáky![]()
http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... nhl,229748
sledování props tě naučí lépe číst hru
Hmm,jak rika Franta,je to valka...treba Lee par zapasu bude na suchu a oni zas zacnou vypisovat.
a nebo si konečně rozšíříš svoji SK základnu![]()
Psal jsem jim email a toto je odpoved,zda se,ze jsou na dobre ceste:
Dobrý deň,
Ponuka, ktorú vytvárame (týka sa to aj ponuky strelcov) je vždy odrazom záujmu klientov. Počet 5 strelcov k jednému mužstvu je zatiaľ ustálený počet, ktorý do konca aktuálnej sezóny NHL meniť nebudeme.
Ak však máte záujem o niektorého strelca, ktorý nie je v ponuke, pošlite svoju požiadavka na našu infolinku, a daný strelec bude čo najskôr v ponuke. Strelec David Krejčí je už vypísaný.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme veľa šťastia v tipovaní.
S pozdravom,
DOXXbet team![]()
[quote]nabídli vyšší kurs než má konkurence při větší sázce[quote]
opravdu ti nekdy zvysila ceska kamenka kurz?
No ja jsem prijemne prekvapen,cekal jsem pulku odpovedi jak to napsali,nejaka fraze o zajmu klientu a thats it,necekal jsem moznost pripsani strelce do nabidky,i kdyz ty ses o podobne zkusenosti s nejakou ceskou a jejich pruznou reakci zminoval.
Doxx psal:Jo lina huba hole nestesti,David daval uz v 1.tretine za 4.5.Strelec David Krejčí je už vypísaný.![]()
Co to má jako znamenat ?!
Kam zmizel můj příspěvek...o chování zdravé sázkové kanceláře![]()
A na místo toho píše někdo pod mým nickem .
Co je tohle za shi*
![]()
A to jsi se ještě nepodíval, cos psal včera na chatu v 16:59Kam zmizel můj příspěvek...o chování zdravé sázkové kanceláře
A na místo toho píše někdo pod mým nickem .
Asi to souvisí s přechodem na nové fórum. Já se předevčírem nemohl přihlásit.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
jezis Kiri omlouvam se ti, misto "citovat" tvuj prispevek jsem dal "upravit". Asi by mi mel Orbi vzit moderatora...Původně odeslal kiri
![]()
moje otazka mela byt-jestli ti opravdu nejaka ceska kamenka zvysila kurz kdyz jsi jim rekl. Horni prispevek si muzes upravit, uz si presne nepamatuju cos tam mel psany![]()
![]()
![]()
![]()
A me to prislo divne,ja myslel,ze jsem uz tak unaveny,ze mi z toho mrda...a on Jirka nam v tom udelal bordel.Netusil jsem,ze jde upravit jiny prispevek,nez svuj.
jako moderator mam vedle sebe 2 tlacitka- upravit a citovat. A ja sem trefil vedle. Snad tim Kiriho neodradim od dalsiho psaniPůvodně odeslal Jendrul
![]()
JirkaHomola ma zeleny puntik a Kiri si je ted uz uplne jistej ze je to cely spiknuti proti nemu a celemu Braniku
Gambling feels like endless ejaculation
v poho, nic tak strasnýho se nestalo, už sem myslel že mi fakt někdo štípl heslo![]()
Abych odpověděl k tomu dotazu, na co "jsem se" ptal![]()
Jo, Chance mi udělala nabídku, kdy mi zvedla o dvě desetiny kurs, aby byl nejvyšší na trhu ( specifická sázka za větší vklad* )
...pro rejpaly, jasně že z 1,10 neudělají 1,30, bylo to 3,40 na 3,60 sniper, co jinýho
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |