Tohle je podle me taky dobrej vtip:
Podmínky u sázkovek se neustále mění. Sázkař se tedy musí přizpůsobovat. Pryč jsou ty doby, kdy se daly vydělávat vysoká procenta, musíme pracovat s tím, co teď je.
Dříve jsem měl takovéto statistiky (data od x let dozadu):
průměrný kurz 1,15
průměrná sázka 1.000 Euro
průměrný měsíční zisk cca 500.000 Kč
průměrně pouze každá asi 40. sázka byla proherní
celkově nasázeno přes 2.500 sázek
Během posledních měsíců byly moje výsledky takové:
průměrná sázka 1.000 Euro
každá 17,5. (sedmnáctapůltá) sázka proherní
nasázeno cca 150 sázek
menší, ale pořád slušný zisk
Jak vidíte, je to dost rozdíl. Těžko přesně určit, proč taková změna. Zřejmě to bude tím, že sázkovky nyní dokážou lépe pracovat s kurzy=dávat méně příležitostí profi sázkařům. Techniku mají stále lepší, zřejmě si mohou dovolit i dražší zaměstnance. Pořád dobré výsledky, ale už se touto strategií nedá vydělávat tak moc, jako to bylo možné dříve. Přesto si stále občas vsadím - nesázím teď každý den, jak jsem to dělal dříve, ale jen jednou za čas, jak můžete vidět z mých tiketů.
Klasickej profi sazkar co sazi na to, ze v posdlednich 4 minutach zapasu nepadne gol za kurz 1,1Odkaz davat nebudu, to si najdete sami. Je to skvela zabava.
Jeste jedna genialni vec z tech stranek
JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ HNED OD ZAČÁTKU?
Riziko se dá elminovat několika způsoby. Jako ten nejvhodnější pro začátečníky považuji měnění výše sázek, nesázet pořád stejnou částku. Dále se dočtete jak tato strategie funguje v praxi. Hodláte-li sázet podobnou strategii, jakou na stránkách popisuji já, určitě zvažte následující model, který uvádím níže (částky jsou pouze pro příklad).
PŘÍKLAD:
Běžně sázím po 100 Kč.
Pokud 1. sázka prohraje, na 2. sázku vsadím 10x více = 1000 Kč.
Pokud tato 2. sázka vyjde, na další sázku vsadím zase jako normálně = 100 Kč.
Pokud tato 2. sázka NEvyjde, na další sázku vsadím zase 10x více = 10000 Kč.
![]()

Odpověď s citací