to Orbi: No jasný že nechci u 3 way ML vracet vklad, ale chápu, že můj dotaz ohledně této záležitosti mohl vyvolat jistou pochybnost Nicméně chci věřit, že jsem zatím fakt spíš jen zmatenej než úplně senilní Jinak ráno jsem koukal a u KHL to fakt nebylo vypsaný, ale teď třeba u švédský Elitserien je normálně vypsanej jak handicap, tak klasická 1 x 2, a včera třeba to bylo i v Rusku tak, i v naší extralize, jinde jsem nekoukal. Nevím, proč to zrovna ráno u toho KHL nevypsali.

to Karvinier: dík za info přímo od zdroje Je vždycky lepší mít vlastní i cizí logiku podpořenou ještě vyjádřením černý na bílým. Přesně tak, musíme si pořád dávat pozor... je to podobný jako když člověk pravidelně spí s holkou a ona mu pak jednoho dne "zapomene" oznámit že vysadila prášky a že je tudíž na místě začít k celý záležitosti přistupovat jinak a hlavně poněkud opatrněji Čímž absolutně nechci starý dobrý Pinnacle přirovnávat k takové děvce (eh, snad to slovo nevadí, v tomto kontextu mě vhodnější nenapadá ). Jinak si vybavuju, že Emir nebo někdo to tu na začátku sezóny v nějakém postu zmínil, že Pinny začala remízy vypisovat, prostě jsem tomu nevěnoval pozornost, protože jsem v tý době plenil nějaký rekreačky. Asi to bude chtít přehodnotit hokejovou strategii, sice remízy teď hodně padají a přemýšlel jsem, že s nima něco zkusím podniknout, ale jinak jsem byl radši za trošku sníženej kurz na doga s možností vratky než za vysokou ML, kde ale hrozí remíza jen o trochu míň než ve fotbale, kterej jsem kvůli tomu přestal sázet. A handicap třeba +1.5 kterej srazí kurz na doga někam kolem dvojky a velmi často při prohrách 5:2 vůbec nic neřeší, ten mě teď párkrát spálil a rozhodl jsem se ponechat si takovýhle číslo nadále pouze jako klasickou runline výhradně do baseballu

Anyway, BOL všem v hokeji i kdekoliv jinde!