Citace Původně odeslal Karvinier
Kdyz je u pinny pod polozkou Moneyline kurz na tým A a pak jen na tým B pak nikde remízu nevidím... proto by pri remize melo byt push ... Ja to chapu ...
No jasný, dokud to tak bylo, tak na tom nebylo co nechápat. Mě šlo jen o to, že teď jsem se po pár měsících na Pinny vrátil a oni mezitím začali ty remízy vypisovat a já to nějak ignoroval, prostě jsem si jako idiot myslel, že jen rozšířili nabídku pro lidi, co chtějí remízy sázet, ale dál platí, že když padne, bude vratka stejně jako dřív když jsi sázel ML. Automaticky jsem to tam navalil bez velkýho přemejšlení a pak po vyhodnocení čuměl na ten průtok jako tele na nový vrata. Jednoduše mě překvapilo, že i s tímhle novým vypisováním nikde v pravidlech nepřibyla žádná zmínka, tak jsem si prostě říkal, že kdyby bylo něco jinak než dřív, napíšou to. Ale asi je to prostě logický a spoléhají na to, že tam nesází lamy mýho typu. Nějak je toho moc, všude je to trochu jinak, člověk je dezorientovanej.. právě proto jsem se rozhodnul hrát max. u pár vybraných sázkovek už. Ale zrovna u Pinnaclu jsem chtěl mít jasno, tak jsem se radši zeptal, sorry jestli tě to zmátlo