Nepřijde vám, že na Pinnu byla hokejová nabídka trochu omezena? Dříve tam bylo Slovinsko, 2. Rakousko, 2. Slovensko..... O tom si lze nechat jen zdát... Přitom třeba ve 2. rakouský se mi celkem dařilo chytat vysoké handicapy.... Vlastně prvních pár kol ještě Pinn Nationalligu vypisoval (od něj pak opisoval 10bet). Není to nakonec tak, že vyřadil z nabídky kvůli tomu, že sázkaři byli lepší a uměli na tom vyhrávat?

Na druhou stranu - lze si vsadit britskou, polskou, běloruskou či lotyšskou ligu a párkrát jsem tam zahlédl i MOL-ligu. Obratem je však nutné dodat, že českou 1. ligu Pinn ignoruje. Nicméně, to tolik nevadí, protože hcp na 1. českou ligu již vypisuje pměrně dost kanceláří (Betway, Bwin, Expekt, bet365 a snad i 10bet s AllYouBet).

BTW: Jaký hokejový prales Pinn v minulosti ještě nabízel, kromě těch, co jsem jmenoval výše (3. Česko)?

Ještě je tedy fakt, že v minulých letech byla celkem sranda s Bwin, jenž nabízel - 3. Rakousko, 3. Finsko, 2. Itálii, 1. Belgii, 2. Francii, 1. Slovinsko, 1. Nizozemsko (myslim), a také 3. Česko + 2. Slovensko, které celkem postrádám...

A poslední věc: Proč mají SK tak málo invence a například na 3. Švédsko nebo 2. Norsko sázkovky tupě vypíšou 1x2, když spousta zápasů má minikurz na vítěze (třeba 1,01-1,15) a nevypíší primárně linii (jako Pinn).... Myslím, že by to bylo pro sázkaře mnohem více atraktivní, byť by třeba linie byla 1,80 - 1,80....