Zdravim všechny sázkaře , kteří navštěvují toto fórum.

Prosím o radu zkušené sázkaře ( např. Orbitala , který mi odpověděl na chatu ) , kteří by mi mohli
poradit s verifikací u Moneybookers.

Dotěď jsem sázel u českých SK - především z lenosti něco zařizovat na internetu a druhý důvod je
moje velmi slabá angličtina.

Ale čím dál víc vidím, že lenost (co se týká sázení ale i v životě ) se hrubě nevyplácí a postupně jsem došel k tomu že pokud chci být v sázení úspěšný tak musím chtě nechtě na internet. Parradoxně mě taky od sázení na internetu odrazovaly některé články tady na fóru , když jsem četl ,jaké problémy někteří sázkaři mají.

Tak tedy k mému dotazu :
Chci se zeptat na jednu věc. Tady na fóru jsem četl, že když si založím účet MB ,tak musím následně
odeslat nějaké svoje osobní údaje na MB aby mi zvýšili limit při transakcích. Já mám problém v tom
že bydlím v pronájmu ,tudíž mi nesouhlasí trvalá adtresa s adresou kterou mám na výpisu z účtu.
Taky jsem tu četl že pro verifikaci účtu chtějí třeba kopii výpisu z mobilního tel. nebo nebo podobně a to taky
nemám. Chci se tedy zeptat jestli je možné verifikovat účet u MB i v mém případě, když mi nesouhlasí
adresy na občance a na výpisu z účtu.

Nevím zda to mohu ještě připojit sem k tomuto tématu ale ještě se chci zeptat jestli sázkové
kanceláře ( např. Pinnacle) nějak ověřují sázkaře např při výberech pěněz a pod.

Děkuji předem všem zkušeným sázkařum tady na fóru za odpověď.