Tak uz aj na pinnacle to vidim![]()
Mon 8/27 Which Player Will Win US Open? (All In)
na Djokovica 8,250
Mon 8/27 Will N. Djokovic Win US Open 2007? (Must Start R1)
a na Yes kurz 9.000
dalsia dilema pre podavajuceho co podat![]()
Tak uz aj na pinnacle to vidim![]()
Mon 8/27 Which Player Will Win US Open? (All In)
na Djokovica 8,250
Mon 8/27 Will N. Djokovic Win US Open 2007? (Must Start R1)
a na Yes kurz 9.000
dalsia dilema pre podavajuceho co podat![]()
Ja si myslim ze to dopadne jako vzdycky a Roger si vitezstvi nenecha ujit, s Djokivicem tezko prohraje 2x. Navic pri tom minulem zapase hral opravdu spatne, tak slabe hrat beckhand, jako v tomto zapase, jsem ho videl naposled tak asi pred 4 lety a presto to malem vyhral. I kurz 9 mi prijde hodne malo. Podle me na to Djokovic jeste nema, spis Nadal parkrat dokazal F. na tvrdem porazit, ale posledni hrajel dost slabe, takze si myslim ze F. zase vyhraje
ja si taky myslim ze neni o cem...Roger muze prohrat, ale nemuze prohravat...
Jsou veci, ktere si za penize nekoupite...
Když jsme u tohoto tématu taky něco přidám. Nebo mi něco uniklo ???![]()
PS: Můj první obrázek do fóra, jen nechápu proč to neukáže přímo, asi proto, že je to .png a ne .jpg ....![]()
Všichni se tam sejdem...
Tyhle rozdíly u moneyline a spredadu -0.5 jsou naprosto běžný. A nejen u Pinnacle. Je to tím, že většinou sázkovky upravují kurz podle vsazených částek a tím pádem dochází k posunům, které nejsou stejné u obou příležitostí. Často to je u příležitosti s moneline 1 X 0 skoro jedna desetina rozdíl. S čímž se dá dobře pracovat.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
viem ako vznikaju tie odchylky ale nechapem aky to ma vyznam, ved ked su tie udalosti zavisle, tak jednoducho sa ma podla mojho sedliackeho rozumu robit nejaka stredna hodnota a az nasledne sa ma zobrazit ked sa prerata aj s 3way aj s tymi hcp +/-0.5
Jo díky za vysvětlení. Já to prostě nechápu, jen blázen by vsadil horší kurz..
Prostě je třeba dávat pozor nejen mezi sázkovkami, ale i v sázkovce jako takové a i tam si najít ten nej kurz![]()
Všichni se tam sejdem...
Karvinier: musis tam nastavit IMG ne URL, pak se to zobrazi, dovolil sem si to zeditovat.
Jinak pinnacle obvykle posouva lajny automaticky, u AH je predem definovana hodnota bodu, tak z toho vznikaji ty diskrepance, ML taky obvykle miva vetsi vig, takze se to v tom projevi... no a ten tenis sazka na all in/must start je neco jinyho a ta cena se na tech dvou extremne korelovanych trzich urcuje jinym zpusobem /sazka na ostatni vs. sazka na nevyhru/...deje se to i jinde a v mnohem vetsim, trebas livka na Eurobetu maji za stavu 0-0 v socceru (pardon Hombre) na ne dalsi gol 5.0 a na 0-0 presny vysledek 7.0 atd
no a konecne pro pobaveni neco, co se vyskytuje asi s takovou frekvenci jako in-side-park-homerun, totiz in-side-park-arb /na burzach vec obvyklejsi lec chramstana roboty/:
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
co se tyce toho tenisu, tak wsex chronicky ma naprosto rozjety kurzy v sekci : tennis-futures a tennis-long term markets
napr. Blake ted kurs 41 v 50
Gambling feels like endless ejaculation
JJ Orbi máš recht a díky za vysvětlení.
Jinak jsem tam fakt dal URL a ne IMGuž se to nestane, až teď jsem si to uvědomil
![]()
![]()
Všichni se tam sejdem...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |