kvalda chlapy
wauters 4,8
de heart 2,8
z challengeru se mě líběji dva zápasy
Bohli 2,85
Baleret 2,8
podle mě oba 50/50
až projdu kvaldu přidám to sem jestli něco vymyslím
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
kvalda chlapy
wauters 4,8
de heart 2,8
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
ženský jsem dal zatím
klashka 3,8
oudin 3,3
Franto, prosim Tě mohl bys prozradit u jaký sázkovky převážně sázíš tu kvalifikaci....díky
u 5 dimes ale dneska to je teda soda celkem 1 set ze 6 zápasů ble![]()
jak fungujou Murphyho zákony,včera když jsem kecal s orbim tak jsem se chvástal že vždycky z těch sol tam něco padne a že nejde prohrát hodně no když jsem viděl hned první výsledky dne Peya,chaknashvili,Nagy všechny tyhle zápasy jsem měl napsaný před sebou dlouho je zkoumal a nakonec vybral co jsem vybral a klaschka prosrala ten první set tak sem nějak na sucho polknul vybavil si rozhovor s orbim a vsadil bych v tu chvíli balík že to dneska bude velkej průserOmluva všem jestli jsem někoho zblbnul.Jediný pozitivní co mě dneska zlepšílo náladu http://www.videotube.sk/video/1183465290-801-autoskola
no to bude ok, vsechno bude v nejlepsim poradku
ja jsem ted na freeteku u obce Vysovice na prostejovsku, kdo mate radi junglik nebo tekno rizle LSD tak dorazte![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Jasně, že to je v poho. Jen z toho Františku nedělej žádný závěry a dávej sem tipy dál. I když někdy nevyjdou, stejně si myslím, že hodnotu to má a pořádnou. Aspoň já jsem hned klidnější, když mně potvrdíš můj tip a hodně lidí si myslím dává tvoje tipy rovnou. A myslím, že neprodělají.
Takže jen dál a žádné omluvy apod., někdy to prostě nevyjde.
P.S. A Murphyho zákony bohužel fungují, sám jsem si to ověřil i ba tipech, které jsem uveřejnil na tomto fóru. Myslím, že tady mám tak score 1:10 v úspěšnosti, samozřejmě v reálu je to o něco lepší![]()
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |