diiiikyPůvodně odeslal Frantisek
![]()
nevravim ze federer musi nutne vyhrat ale uz len ked pozriem na kurz 1,45 proti federerovi tak mi to miestami pripada smiesne.
diiiikyPůvodně odeslal Frantisek
![]()
nevravim ze federer musi nutne vyhrat ale uz len ked pozriem na kurz 1,45 proti federerovi tak mi to miestami pripada smiesne.
NIE JE VSETKO ZLATO CO SA BLYSTI A NIE JE VSETKO PITNE CO KON VYSTI
Pánové, jestli mě vezmete do party, tak by se taky vsadil, že Fedex vyhraje 3-0. Ale má to jeden háček. Dám si dvě piva a su "na šrot"![]()
A kdybych se náhodou nemohl pařby zůčasnit, tak ti selizi222 tu teqilu pošlu!!!!!
Skoda, ze Federer zatim promarnuje jeden break za druhym. Uz jich mel 7 a nepromenil zadny.
uz jich mel 10 ;-( nechapu co dela, asi je hodne nervozni, kdyz vede 40-0 a nedotahne game do viteznyho konce... prislo mi, ze nadal jen vraci micky, nevymejsli vubec nic.. jsem zvedav na dalsi sety..
I want to know God's thoughts... the rest are details.
kurt vyschnul je to rychlejší Roger konečně začal brát hru do svých rukou,škoda jen že má vypadky kdy si jen pinká a čeká na smrt snad to pochopí a vyhraje
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
tolik chyb co dela, to sem snad jeste nevidel...
I want to know God's thoughts... the rest are details.
největší chyba je že hraje málo aktivně a netrefuje první servis,to už je snad ted lepší,musí prostě útočit a tlačit ho nemůže si s ním pinkat
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
hmm tak to bylo drahý,bohužel to neunesl,čekat na smrt a neutočit to nemohlo jinak dopadnoutakorát druhej set hrál aktivně a to bylo všechno bohužel
No nic kluci, tak si zas musíte rok počkat. ?koda, že ten druhej set neklapnul, ale aspoň to máte zadara....![]()
Nechápu jak můžete říct rovina a value kurz...to byl v Hamburku ten 3.9, ale todle....
A taky sem nepochopil, že FO víc vyhovuje Fedexovi než Hamburk...???
federerova psychikastaci pozriet pocet brejkbalov a vyuzitych na oboch stranach
federerova psychika
value v tom bolo ma nikto nepresvedci
No bohužel to nakonec bylo, jak jsem předpovídal. Federer hrál moc a moc nervózně, kazil úplně nesmyslně a jak hrál netakticky při těch nevyužitých deseti brejkbolech je zbytečné psát. No prostě na Nadala má, jen když hraje na 100% a to bohužel dnes nehrál. ?koda.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Value v tom byla za 3.9 v Hamburku, ne za 3.04 dneska...Pokud jsi na to dneska koukal tak to nebylo jenom o psychice...Původně odeslal BAGER
no koukal jsem jak v hamburku tak dnes na celý zápasy,pro mě v tom value bylo druhej set hrál jedinej aktivně jako v hamburku pak se zas podělal,takticky zcela nezládnutý,tenisově není pochyb o tom je uderově lepší,nadal má ale větší vuli bojovat,pokud s tím může něco udělat bojuje,když roger hraje jako v hamburku nemá nárok udělat nic,ale bohužel dnes to tak nebylo
k povrchum,první set byl mokrej kurt takže to bylo hodně pomalý další sety podle mě stejnej povrch jak hamburg
jasne, pozeral som to. a tolko nevyuzitych brejkbalov zo zaciatku zapasu som u federera nevidel (strasne mi pripominal davydenka v semifinale a jeho psychiku nastavenu na program "looser") No je uplne jasne ze takto nevyuzit sancu znamena prehrat proti nadalovi. o VALUE tazko hovorit tento zapas bol podla mna dost specificky.stale si myslim ze to bolo o federerovej psychike a tym padom to pre mna bolo "bud alebo" takze 50:50
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |