pomerne neuveritelny... kolik tam na rogera bude limit... vsichni smazi nadala
Federer 2,9 to je ulet roku,podle mě je favorit,viděl jsem obě semi i zápas v hamburku,pokud se roger neposere a zahraje svoji hru Nadal nemá nárok nic vymyslet,osobně dávám vysokou sázku GL
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
pomerne neuveritelny... kolik tam na rogera bude limit... vsichni smazi nadala
Gambling feels like endless ejaculation
Podle me jasny silenstvi....za hodne![]()
Porovnate dva naprosto rozdilny povrchy {FO a Hamburk}. Kurzy naprosto odpovidaj, mozna si spis zkusim za malo Nadal to win 3:0.
jestli Nadal vyhraje 3:0 tak tě zvu selizi na pořádnou pařbu kterou platím a jestli prohraje 0:3 zveš ty mě?![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
naprosto rozdílný povrchy to mě teda taky není jasný ,naopak podle mě jasná výhoda pro federera proti hamburku![]()
kurzy 11 vs 3.59 a u vas je to parba versus parba
doporucuju selizimu prijmout Frantiskovu nabidku a cast jistit tim kurzem 11![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Naprosto souhlas, ale jen jestli se F. nepose.... Protože Federerovi jde o moc, o celý Grand Slam a když to vyhraje, tak se stane nejlepším tenistou všech dob.Původně odeslal Frantisek
Což je sice neuvěřitelně silná motivace, na druhou stranu mu to může svazovat ruce. A toho španělského škraboprdelníka porazí, jen když bude hrát na 100%. Já to teda F. moc přeju a taky na něho sázím, ale ne moc vysoko.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Nejlepsim tenistou vsech dob nebude, to zatim vubec....Na to ma jeste malo winu...ale casem asi jo.Původně odeslal Hombre
To je strasna lichva z moji strany, to ti proste nemuzu udelat covece...Původně odeslal Frantisek
![]()
Ale kdyz jinak nedas...je videt, ze me neznas jinak bys to nikdy nevypsal myslim![]()
agassi ma tiez vsetky 4 grandslamy... dneska som pocul :P
NIE JE VSETKO ZLATO CO SA BLYSTI A NIE JE VSETKO PITNE CO KON VYSTI
Ale ne v jednom roce. To má jen Rod Laver z roku 1962 a 1969. A pak ještě někdo z třicátých let. Ale dneska při té konkurenci když udělá Grand Slam bude asi nejlepším tenistou všech dob. Aspoň myslím.
selizi platí !!! věř mi že bych nebral ohled na to kdybych tě znal nebo ne.Tenis sázím jen podle sebe pár let a je mě jedno jestli seš trener a nebo bookie ,beru fakta tak jak leží a pokud fedex psychicky nezkolabuje čemuž nevěřím,nadal nemá co hrát,bohužel,takže to bude asi dost nudnej a jednostrannej zápas,ale uvidíme po zápase,je to jen o hlavě Rogera a o ničem jiným
najlepsi tenis nadala nemoze stacit najlepsiemu tenisu federera ani na antuke. Myslim ze v hamburgu za zlomila aj federerova psychika v tom pozitivnom slova zmysle co sa tyka vzajomnych zapasov na antuke a ze fedex to uhraje.
Len tak na okraj nemozem nespomenut moj ukrutny pocit setrenia sil za kazdu cenu na finale v zapase s davydenkom. proste az ked sa lamal set na 2 loptickach tak zahral svoje ale toto su len moje konspiracne teorie tak to berte s rezervou![]()
NIE JE VSETKO ZLATO CO SA BLYSTI A NIE JE VSETKO PITNE CO KON VYSTI
Neberu je s rezervou správnej pohled,vypadalo to tak,ale skutečnej důvod proč to tak vypadalo bylo naprosto jistý sebevědomý Rogera že to uhraje a davydenko věděl že na to nemá,celej zápas byly jasně rozdaný karty a oba hráči to věděli.Ale máš otevřený oči a díváš se na to na co máš jen tak dál![]()
Selizi asi myslel tím, že ho neznáš, že chlastá jak duha a že se prohneš, myslím. Když teda vyhraje Nadal 3:0, čemuž nevěřím ani omylem a mám chu? vsadit na to proti.Původně odeslal Frantisek
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |