musíš vsadit 500 éček aby ti připsali bonus
na tom jestli prohraješ první vklad nebo ne nezáleží
musíš vsadit 500 éček aby ti připsali bonus
na tom jestli prohraješ první vklad nebo ne nezáleží
Taky jsem neodolal 100% bonusu u JETBULL. Vložil jsem si tam 1000 Kč a pětkrát to protočil na tiketech se střemi zápasy a kurzem aspoň 1,8... Po splnění podmínek mi bonus připsali - v současné době mám na účtu 1911 Kč. Vybrat ale můžu jen 908 Kč...
Ty tři koruny asi vznikly nějakým zaokrouhlováním, nebo nevím... A zřejmě ten bonus nemohu vybrat, přestože mi ho na účet připsali. V podmínkách však je pouze to, že je nutné protočit pětkrát vklad, abych dostal bonus. Nevíte, zda je tedy nutné protočit i samotný bonus, abych ho mohl vybrat? Díky.
na vklad do jetbull jsem neměl dost odvahy, ale možná jsem udělal chybu...
ahoj
Chtěl bych se zeptat jaké máte s touto sázkovou kanceláří zkušenosti .
Zaujal mne na této kanceláři bonus (až 2700kč) .
Podmínky bonusu :
5 x protočit vklad
na 3 ako (1 událost min kuz 1,1) a výsledný minimálně 1,4
není omezen časovým limitem
tedy přijatelné pro rekreační hráče jako jsem já .
ahoj, vitam te na foru
kdyz si projdes tohle vlakno, tak z nej budes mit asi nejlepsi ususdek
ja tam nesazim, ale podle reakci lidi bych rekl, ze Jetbull neni zadnej zazrak, ale preci jen, na vsechny otazniky co kolem nej byly, je to spis lehce prijemne prekvapeni
Gambling feels like endless ejaculation
vždyť tam hraje David coulthard!Původně odeslal Orbital
![]()
ten jeste za rok proda psi zradlo na kanalu 153 a za dva roky uz nikdo nebude vedet, kdo to je![]()
1. futsalova liga ma noveho generalniho partnera
http://sport.idnes.cz/futsalova-liga...333_sporty_rou
docela husty, tipuju, ze se tak dlouho jmenovat nebude, ledaze by si minoritniho sportu nikdo nevsim
Tak jsem pročetl todle vlakno + nejnovějši prispěvky na SBR foru a je to ve mně 50-50 jestli tam vožit penize nebo ne.Mailem mi přišla jejich nabidka ohledně bonusu a musim řict,že ty podminky jsou mega lakave.
Zákazník získá 50% bonus na vklad až do výše 3500 Kč pro zákazníky z ČR a €150 pro zákazníky ze SR
Vklad je nutné 5x protočit na jakýchkoliv sázkách, s výjimkou sázky na celkového vítěze.
Započítávají se jak jednoduché, tak kombinované sázkové tikety s celkovým kurzem min. 2,0. Jakékoliv sázky obsahující nižší kurz nebudou do požadavků na protočení vkladu započítány.
Toto vypada hodně izy a tak bych se chtěl zeptat,jestli někdo nema s nima nějake aktualni zkušenosti hlavně co se tyče vyplaceni.
zkusenosti nemam, ale myslim ze te neokradou
nazdar,
jasné, že do jetbullu ísť môžeš. urobili zásadné zmeny.....vstúpili tuším na čínsky trh, licenciu už majú na Malte a nie v anjouan a okrem toho už nemajú nezmyselný počet jazykov. príkladom je, že zrušili slovensky jazyk. český support je k dispozícií.
ja vidím že jetbull sa lepší a okrem toho môžem potvrdiť, že platia.
Ja myslim,ze jsou duveryhodni a cesky trh se jim zrejme i libi,kuprikladu v pokeru jsou nove partnerem pokermana... myslim,ze se bat nemusis![]()
Tak jste me premluvili a sel jsem si pro bonus.. Jak se kua u teto SK dava akovka ??a je nekde prehled kolik jsem prosazel do pripadnuti bonusu??
Všichni se tam sejdem...
No, taky jste mě nalomili, začínám o tom uvažovat.
Jenže moje arbservisy Jetbull nepodporují.
Co tam sázet nad 2,00?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |